Fiică-mea aia mică are obiceiul de a-și repeta chestiile pe care vrea să le rețină sau care îi plac. De 1000 de ori. Încontinuu. Până îți vine să te urci pe pereți. În orice loc sau orice ocazie.

Zilele trecute, se juca cu Papsi, fostul Max, pisoiul oficial al familiei și s-a îndreptat să îl pupe, doar că, din viteză, era cât pe ce să îl pupe sub coadă. La care Luna a reacționat rapid și pozitiv, a prins copilul din zbor, după care i-a explicat, doct, că acolo e fundul lui Max, pe unde face caca și noi nu pupăm în fund.

Practic, fetei i-a plăcut atât de mult lecția primită încât, cam la fiecare 10 minute, se oprea din ce făcea și striga, în gura mare, NOI NU PUPĂM ÎN FUND.

Pe scurt, ieri, la locul de joacă, în timp ce socializam cu celelalte mămici și bunici, dându-ne copiii în leagăn și discutând despre lume, putin și altele, se oprește fiică-mea și strigă la mine:

– Tati, tati, tati, tati, tati, tati!
– Da, iubito, ce e!
– Noi nu pupăm în fund pe nimeni, că pe acolo face caca!!
– Da, iubito.

Am plecat…

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  E cam adorabilă crețulina

  19

 2. #3

  P-al meu, c-a fost mai întîrziat la vorbit, încercam să-l ambiționez cu ”ești bărbat sau glugă de coceni” iar cînd îmi pierdeam răbdarea înlocuiam gluga de coceni cu ”rahat”. Și unde nu se urcă a mea cu el în autobuz și îi spune să se țină de bară, el nu și nu, cu mîinile în buzunare și ea iar insistă să se prindă de bară iar el repede cu replica ”eu sînt bărbat, nu căcat”, la care jumate din autobuz s-au prăpădit de rîs.

  32

  • Da, te surprind uneori ăștia micii. Andrei al meu i-a spus soacrei mele (care mă “iubește” ca sarea-n ochi) când l-a întrebat dacă să-i dea o ciocolată sau ceva:
   – Da-mi, mamaie, ca, așa cum zice tati, de la omul al dracului iei ce-ți dă! 🙂
   “Iubirea” soacrei mele față de mine a crescut exponențial, cred că a sughițat mama două luni după asta.

   0

 3. #5

  Las’ ca stiu eu pe multi cu cacat la gura.

  5

 4. #6

  pentru că fiica a realizat că tati e un introvert, a devenit ea însăși un model de început de conversație 🙂

  45

 5. #7

  Adorabilă foc, mai ai cativa ani de scumpenie continuă !

  3

 6. #8

  Stai ca nu pricep, tu vroiai sa pupi in fund ceva mamici/bunici si nu te-a lasat fi-ta, asta zici?

  6

 7. #9

  leșin de râs!
  Parc. Eram cu fata (avea 3 ani atunci), Bunica si soția. Soția imi spune ca merge la un resto din apropiere…to use the facilities. Asta mică vede că mami nu mai e în zona ei. Tati, unde e mami? S-a dus la o toaletă, ii raspund. Asta mică curioasă, dar cum era la cca 3 m de mine întreabă cu voce tare: Și mami face caca?!
  Am înlemnit. Am lăsat copila cu Bunica si m-am făcut mic mic mic.

  6

  • #10

   Asta-mi aminteste de o prietena care s-a dus la mall cu fiica-sa de vreo trei ani si cu maica-sa, respectiv bunica fetei. Ei, si bunica in cauza e o lady din asta care foloseste eufemisme pt orice cuvant care i se pare ei ca nu e suficient de delicat. Si, cum stateau ele toate trei la food court in mall, fetita a vrut la baie, bunica s-a oferit sa o duca.

   Exact ce conversatie au avut ele acolo nu se stie, probabil bunica i-o fi explicat ca nu zicem cur, zicem fundulet, nu zicem caca zicem treaba mare etc. Chestia e ca a iesit de la baie cu copilul urland cat il tineau plamanii: Buuuniii, buuuuniii, nu-i cum zici tu! Eu am cuuur, si ma cac cu el! Refren repetat la nesfarsit, ca lumea din preajma s-a pus pe ras, asa ca fata, evident, a continuat cu entertainmentul, cand a vazut asa un raspuns pozitiv.

   0

 8. #11

  Aaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha! Tricou! Sloganul mare, steluță și explicația cu minuscule mai jos.
  Vai, cît de scumpă e! Și credeam că mi-am început ziua prost…

  2

 9. #12

  Bai eu am noroc ca aia mica zice prostii in română, nu in spaniola.
  Eram cu ea la supermarket, ma ating de cineva și zic “Perdon” la care ea :
  – tati, ai tras un pârț?

  16

 10. #13

  Nu stiu ce sa zic.. e posibil ca mentalitatea asta sa nu o ajute dpdv profesional in viitor.

  3

 11. #14

  Am un vecin care tot arunca ambalaje de la diverse pe jos, in fata portii noastre. L-am zarit pe camera intr-o zi si i-am zis sotiei ce si cum. Cel mic al meu (avea 4 ani) a auzit conversatia si cu prima ocazie s-a dus snur la vecin si i-a zis ca daca mai arunca gunoaie pe jos “tati se enerveaza si iti face nana”. Maaaan, sa intru in pamant. Rezultatul a fost ca vecinul totusi a inteles mesajul si n-a mai aruncat gunoaie la noi.

  11

  • #15

   De ce sa intri in pamant? Copilul a fost sincer, iar vecinul un ghiorlan care a primit replica potrivita din partea copilului. Eu as fi felicitat copilul de fata cu vecinul.

   0

 12. #16

  Tare!

  2

 13. #17

  E o chestie pe care o va ține minte toată viața și o va pune în aplicare! Să vă trăiți!

  2

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.