Sunt Arhi Ametcea si sunt aici ca blogger si om de online. Sunt singurul tătar moldovean din românia care nu  cunoaște o  iotă din limba tătară (dacă există așa ceva), în schimb poate vorbi cu accent bucovinean di cadi curechiul din putinicî șî barabulili din coșarcî. Am fost căsătorit de cateva ori, am trei copii ultra deștepți și ultra frumoși, care seamănă cu mămicile lor. Oarecum.

Am descoperit internetul prin anii 2000, când bântuiam prin netcafe-uri, testând ceea ce însemna internetul la vremea aceea.

Scriu pe platforma wordpress din 2006, după care am scris pe arhiblog.ro din 2007,
11 mai 2007, mai precis. Cu ceva succes, dealtfel, fiind, alături de zoso.ro, cel mai mare publisher independent din România, deținând, dacă nu cea mai mare, atunci una din cele mai mari comunități de comentatori din țară.

Sunt un Miron Costin al vremurilor mele, un cronicar și un povestitor. Probabil la un alt nivel decât Miron Costin, desigur.

Din 2009 sunt publisher profesionist.

Pot fi găsit și pe rețelele de socializare, deși nu sunt un mare fan, activitatea mea principală și interesul major petrecându-se în zona publishingului.

Facebook | Twitter | Instagram

Fiind scriitor profesionist, pe acest site veți găsi și articole care prezintă produse sau servicii și bannere de diferite dimensiuni.
Articolele și bannerele apar doar dacă eu personal agreez acel produs/serviciu, niciodată nu am scris și nu voi scrie despre un produs care contrazice convingerile mele.

În același timp, prefer să respect confortul vizual al cititorilor mei, prin urmare, nici unul din bannerele ce apar pe acest site nu au fost, nu sunt și nu vor fi intruzive sau deranjante. De altfel, aceasta este și una din premizele succesului acestor forme de publicitate.

Mai jos sunt câteva din companiile cu care am lucrat de-alungul timpului. Nu este o listă exhaustivă și nici definitivă.