Aţi auzit vreodată de soupnights?
Dacă nu, vă explic eu ce e. E un eveniment caritabil, în care bucătari de prestigiu gătesc supă moka, pe stradă, pentru bloggeri, twitterişti şi nu numai, care la rândul lor, drept recunoştinţă că halesc supă moka, donează bani în scop caritabil.

În timp, soupnights a devenit o chestie trendy, la care tot onlinerul cu fineţuri se duce să vadă şi să fie văzut, cu aparatul foto şi de filmat în cârcă, toţi se pozează unul cu celălalt, numai destindere şi voie bună. Iar comentariile pe twitter şi bloguri sunt priceless.

Ah, îl iubesc pe Copolovici, ce supă minunată face, soupnights e un eveniment extrem de reuşit.
Cea mai bună supă mâncată de mine vreodată. Adi Hădean e zeu în bucătărie.
Seen nihasa at soupnights. Totul e cool şi trendy.

Eveniment reuşit?
Ştiţi câţi bani s-au strâns aseară la soupnights? 1400 de lei. De la 100 de participanţi. O SUTĂ de participanţi plini de trend şi voie bună. Adică 14 lei de căciulă, daţi la un eveniment caritabil, la care unul din bucătari a venit de la 600 de kilometri ca să gătească.

Voiam să scriu mult şi bine despre preţioşii online-ului, care îşi miros propriile băşini de preţioşi ce se simt, dar îşi mănâncă de sub unghii când e cazul să decarteze ceva bani pentru oameni mai nefericiţi decât ei.
Dar nu să o fac. Las doar faptele să vorbească pentru ei.

Şi da, TOŢI care aţi fost acolo puteţi să vă recunoaşteţi în ce am scris.

LE: Pentru că anumiţi bloggeri se simt pe twitter şi încearcă să îmi răstălmăcească spusele, Soupnights e un eveniment mişto. Oamenii care se înghesuie să se lase văzuţi acolo sunt de cacao. Mulţumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.