E sezonul cadourilor, trebuie să îi iei ceva jumătății tale și ai de umblat prin oraș. E trafic, n-ai chef să te plimbi prin magazine, e aglomerat, ce să mai.

Da ce te faci dacă jumătății tale îi plac surprizele?

Mie imi plac, dar din cele reale, nu de tipul stupize stupize de la televizor, cu Andreea și
reuniunea dintre bunica pierdută a vărului de-al treilea. Vorbesc de surprizele făcute de oamenii dragi, în care se simte că au pus suflet.

Revenim la ipoteza inițială – n-ai timp să umbli după cadou, dar parcă nu i-ai lua ceva de la benzinăria de la colț.

Comentează la articolul ăsta și spune-mi care va fi oferta zilei de mâine din calendarul surprizelor Orange și poți să te trezești cu un voucher de 50 Euro pe care să îl folosești în magazinul online Orange.

Nu trebuie să nimerești chiar la fix, dacă nu o face nimeni. Dacă ești cel mai aproape de răspuns tot ai câștigat.

Nu fi zgârcit la detalii. Cu cât spui mai multe despre oferta care crezi tu că va apărea mâine în calendar, cu atât ai mai multe șanse să câștigi premiul.

Poți să te inspiri din zilele trecute, dacă vrei să începi să ghicești ce fel de oferte ar putea să apară. Poate să fie o reducere la telefoane, la laptopuri, la accesorii, minute cadou sau SMS-uri fără număr.

Mare atenție la adresa de e-mail cu care comentezi, pentru că în cazul în care ai câștigat pe aia ţi se va da vestea cea mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.