Disclaimer, pentru a înțelege poziția din care scriu aceste câteva rânduri.
Nu știu despre scandalul momentului decât ce am citit la vali, cel către care și este linkul. Nu urmăresc vloguri, nu urmăresc NICIUN film românesc, singurul film românesc văzut de mine în ultimii 20 de ani a fost ăla cu kind reminder lui Rapid. Sunt 100% convins că e un scandal fake, care incearca sa promoveze un gunoi.

Nu îmi place de Pitici Gratis, nu am vreun sentiment puternic vizavi de el, în afară de dispreț, pentru că a ajuns la 40 de ani și are mintea și comportamentul pe care le etala la 24. Îi dau bloc oriunde pe internet, nu consider că are umor și intervențiile sale, oriunde le-aș vedea, mă indispun, iar viața e prea scurtă pentru a citi mizerii.

Îl consider pe Selly, căruia nu i-am văzut niciodată vreun filmuleț, ci doar selecții din linkuri date de prieteni și căruia trebuie să îi caut cum se scrie numele, de fiecare dată când trebuie să scriu despre el, un prostălău care avea haz când era copil și îi înălța ode lui Victor Ponta, dar care acum e doar un alt imbecil creator de conținut, pe același nivel cu Haț Gionuțule sau prostul ăla care agresa femei pe net, dar are Lamborghini, așa de mult le pasă advertiserilor de problemele astea (nu știu numele, Vali îi cunoaște, mie îmi este și silă să dau un search)

Acum, că ați înțeles despre ce vorbesc, din punctul meu de vedere și nu puteți spune că am vreun partipri cu vreunul din ei, să vă zic despre ce vorbim. Vorbim despre asta.

Din ce înțeleg, asta este casa de filme care a făcut gunoiul de la care a pornit incredibilul scandal (pe care, repet, eu îl bănuiesc că este o manțocărie de căcat care face advertising mizeriei artistice a lui Șelly)

Care casă de filme se dezice brusc de Pitici Gratis, pentru că ei nu știau ce chestii a scris Radu în trecut și așa ceva e inadmisibil, iar ei renunță la colaborarea cu el, pentru că nu cadrează cu valorile lor.

Google, când scrii Pitici Gratis în căsuța de search:

Efectiv, prima căutare pe numele său este GĂLEȚI DE ȚÂȚE. Pentru că, la fel de efectiv, așa se numește situl lui. Încă de prin 2008, când l-a lansat, dacă îmi aduc aminte bine. Să spui tu, în 2024, că vai, nu știai ce scrie Radu, este o minciună de tot rahatul, o mizerie de doi lei, o încercare de a te băga în seamă și de a te cățăra pe niște valori morale pe care nu le-ai avut niciodată, ca casă de producție sau ce mții lor e Vidra Production.

Să ne zică Vidra Production, cei atât de sensibili, cum au aflat de Radu Alexandru și cum l-au angajat să le scrie mizeriile? L-au confundat cu distinsul scriitor Radu F. Alexandru? Nu au citit niciodată, nimic, scris de Pitici Gratis? Niciun articol, nicio postare pe internet, nimic? Acum au descoperit stilul său și modalitatea sa de comunicare? (stil care este asumat și declarat literar, omul este scenarist și scrie beletristică, când îl condamni că a scris pe siteul său că vrea să fie violator este ca și cum l-ai condamna pe scenaristul de la Irreversibile, pentru că a imaginat un viol atât de brutal, în loc să scrie un ChatGPT cu sfârșit fericit și autorul pedepsit înainte de a-și duce la bun sfârșit fapta abrutizantă. Sau pe ProTV că a măcelărit scenariul de la Atletico Textila, cu ajutorul lui Radu, autorul scenariului)

Vidra Production a vrut să se cațere pe cadavre și să se simtă băgați în seamă, la faza asta. Vidra Production au știut bine mersi pe cine angajează, știau exact ce face și ce scrie Pitici Gratis, doar că nu s-au așteptat ca mizeria asta să le bufnească în față, din cauză de certuri între influenkeri, Helicobacteri Pilori, Șeli și alți rahați plutitori pe balta verzuie a vloggingului și influencingului românesc. Vidra Production merită să moară și proprietarii să se ducă să vândă ulei de vidră în piață la Câmpulung Muscel.

Vă zic, discuția asta m-a convins să încep să pun filme pe neți, cum făceam pe arhi.tv, pe vremea când Șeli se pregătea să iasă din vaginul mă-sii, ca să puteți să vedeți și să și auziți scârba pe care o am față de mizeriile astea. Și poate e nevoie de cineva care să vorbească liber pe subiect, fără să spere că îl bagă în seamă o agenție și face GĂLEȚI DE BANI. Nu de alta, dar cât vă am pe voi și Patreonul, nu mi-e frică de nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.