Am văzut ieri Godzilla Minus One și, imediat după, Godzilla x Kong: The New Empire, care a apărut, nu știu cum, în librăria mea de Plex.
În primul rând, ce mișto sunt filmele cu Godzilla când se respectă ideea de bază a creatorului său, Godzilla e un monstru care distruge și ucide tot, la final e ucis, dar cu o spârlă. Și tot așa. Nu ca în alea de la Hollywood, unde Godzilla este un fel de Superman fără chiloți, care apără omenirea de o liotă de monștri care îi fac invidioși pe kaiju. Deci da, G -1, recomand, foarte mișto, dacă nu l-ați văzut încă, băgați cu încredere.

În schimb Godzilla x Kong…doamne, ce paranghelie de film. Ce panaramă jalnică. Ce idei cretine, ce CGI făcut de băiatul secretarei de la USR Dolj. Vai. Godzilla danger hair ffs. îi ofer minus 1 Auraș, pe scala Auraș (TM Vali) Nu vă uitați, că o să vă doară inima după timpul ăla pierdut, puteați să vă scobiți în nas două ore și erați mai câștigați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.