Te-ai gândit vreodată că tipa care ți-a plăcut, pe stradă și cu care ai intrat în vorbă, poate face essencing și plânge, îmbrățișată de câțiva zeci de paralitici care doar astfel pot simți aproape un fund de femeie? Te-ai gândit că vecina ta, de la care împrumuți un praf de sare și o cană de ulei, după masa merge la essencing, să își trateze traumele? Așa e că nu v-ați gândit?

Râdeți voi, dar uitați-vă câți oameni sunt în sală, la vindecătoria asta a lui Menis Yousri, în care vindecăm oameni prin gemete și îmbrățisări publice. După care să facem un mic calcul pe cap de vită furajată. Avem așa:

Essence Foundation Therapeutic Process – 1309 lei de persoană. Avem și termeni și condiții care, în rezumat, statuează că odată ce ai plătit, banii sunt pa, că vindecarea aia emoțională nu e așa, ceva fff ușor, mke? Se ocupă de bani doamna Elena Yousry, receptaculul iubirii domnului Menis (ăhăhă nu mai râdeți, că e facilă gluma) Anyway, Essence Foundation Therapeutic Process se desfășoară în Timișoara, Iași și București, în iunie, septembrie și noiembrie. Fiecare participant, 1309 lei. Oook. Să zicem 100 de persoane? adică 130 000 lei? A 3 reprize, 390 000 leuți.

După ce trecem de Essence Foundation, evident, ajugem la Essence Advanced, nivelul superior.
Essence Advance Therapeutic Process costă DECÂT 3570 lei. Noi. Românești. Șpilul este că la Advance nu ajunge orice fraier, ci trebuie NEAPĂRAT să treacă prin Essence Foundation, adică e și logic, nu, nu e ca și cum te-ai duce la examenul de centură neagră fără să treci prin maro. Get it? Daca renunti la seminar cu 14 zile inainte, banii nu se returneaza si nici nu se reporteaza catre un alt seminar. Normal, pagina Advanced e plină de referințe la bani și cum trebuie să îți iei gândul de la ei, dacă ai apucat să plătești. Primim și o informație interesantă. La seminarul Advance se lucreaza cu un grup restrans de maxim 22 de participanti. 22*3750 leuți, obținem frumoasa sumă de 82500 lei per ședință. Aici avem și mai multe date de curs, bănuiesc că datorită grupurilor restrânse de 22. Funny story, toate în Cluj Napoca, cel mai probabil datorită aglomerației de neuroni pe metru cub de țesut cerebral.

Practic, din cursurile Essence Advance, familia Menis obține frumușica sumă de 412 500 lei. Nu știm exact cât obține din prima șușanea, locul unde vine orice fraier fără pregătire advanced, la modicul preț de 1309 lei, dar uitându-mă în sală, o să estimez că, cel mai probabil, obține MĂCAR o sumă similară din esențele de bază ale vindecătoriei. Deci rotunjor vreo 800 000 de lei, da? Doar așa, din 2 flickuri de degețel și o îmbrățișare.

Dar vine iarna, vine frigul, oamenii trebuie să se bage sub pătură, să facă sex și să numere banii. Așa că…
Essence Relationships Therapeutic Process, care e tot așa, o ieftinăciune de decembrie, la 1457 de lei de prost. Evident, tot la Cluj Napoca, pentru că Deh. O singură sesiune, că e decembrie și vin sărbătorile. Să zicem că vin maxim 100 de clujeni, încă 145 000 de leuți românești noi, da?

Și, în timpul acesta, putem să rememorăm frumoasele momente din August când…
Six senses therapeutic retreat Vietnam va avea loc, sub bagheta magică a doamnei Elena și oblăduirea magică a domnului Menis. Vietnam e altceva, prieteni, este doar relaxare și discuții restrânse, pentru că un loc costă 11 305 lei. Iar domnul Menis nu poate manageria mai mult de 12 ucenici, precum distinsul său înaintaș din aceeași zonă deșertică, Iisus, fiul din flori al lui Iosif și al Mariei. practic, în total, 135 660 lei, dar calitatea și deschiderea celor 6 simțuri…nu ai cum altfel. Îmi și îmaginez cum se îmbrățișează ăia 12 acolo, goi precum începuturile ce și le sondează,în lacrimi și descătușări.

Și acum să adunăm, nu? 800 000 + 145 000 + 135 000 = 1 080 000. Un milion optzeci de mii de lei, din descătușări și alte alea, prin hoteluri de lux și Cluj Napoca. Ne cerem scuze pentru Cluj Napoca, ok? Acolo i-au strâns auto-strungarii, ca să aibă toți sclavii la un loc și na, așa au rămas. Și asta e doar o sumă estimată, care e posibil să fie, de fapt, un minim obosit.
Nu mi se pare rău deloc, un venit decențel pentru un domn pensionar și soția sa, nu neapărat pensionară, doar în construcție.

Bă, proști sunteți, bă…

Și ca să încheiem într-o notă funny

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.