Mă uitam la clipul ăsta absolut haios, care promovează un orășel vai mama lui din fundul lumii și îmi imaginam cum ar arăta dacă ar fi fost făcut de români. Cât de mult s-ar fi patinat ca musca pe creierul de ardelean pe teme istorice, cum ar fi fost ei acolo cu date istorice încă de pe vremea lui Gelu, Glad și Menumorut, cum aveam niște mămăici cu mâini muncite și unghii negre, care frământau de zor cozonacul proaspăt (cel mai mizerabil dulce românesc, nici nu știu unde să îi încadrez, la pâine dulce, la prăjitură scârboasă?), tata muncea pe tractor să ridice socialismul și totul suna așa, victorios și puternic. Doar că în jeg și cu wc în fundul curții vecinului.

Marketerii români ar putea învăța multe din abordările altora. Și dacă am scăpa de sentimentul ăsta de loseri eterni, care au pierdut toate confruntările mondiale posibile și care vor să arate că ei de fapt NU sunt loseri și istoric au drepturi asupra Transilvaniei, ar fi și mai minunat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.