Am pus clipul pe mai multe chestii de astea sociale, dar simt că, aici, fiind un public special, trebuie să vă și explic.
Nu sunt bucătar, nu sunt chef, nu sunt adeptul bucătăriilor cu dichis, știu doar să fac mâncare la nivel mediu, pentru familia mea. Clipurile astea cu mâncare le fac fix pentru a le arăta altor tați, cărora poate le e teamă să rămână singuri cu copilul acasă, că nu e deloc greu, și noi putem găti chestii foarte bune la gust, pe care copiii să le aprecieze și, astfel, să mai ridicăm din presiunea pe care societatea o pune, în mod tradițional, pe umerii femeilor.

Așa că, dacă aveți critici despre ce fac de mâncare, cum o fac, stilul în care tai ceapa julien sau de ce fac ciorba la oala Ninja, sunteți rugați să le scrieți pe o coală de hârtie moale, să o împăturiți în formă de dreptunghi, să vă așezați în decubit lateral stânga și, cu dreapta, să vi le bagăți în primul orificiu disponibil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

28 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Super omleta, yum yum

    4
  2. #2

    dar hârtia sa fie multistrat, altfel trece degetul prin ea si te mai si faci de pix pe unde nu straluceste soarele.

    8
  3. #3

    Cartofii sunt rasi crud, sau cum le tragi in tigaie?

    4
    • #4

      Da, dar nu uita sa ii storci bine inainte, cu mana e ok as well

      2
    • #5

      crud, nu suport cartofii fierti decat piure cu margarina:)))

    • #6

      Rasi si storsi bine. Poti sa ii faci si gen placintele. Cartofii rasi si storsi, adaugata putina faina in functie de cati cartofi ai, 1-2 oua, din nou in functie de cati cartofi ai, condimente, si apoi facuti ca niste placintele si pusi la prajit. Super food. Poti sa mai adaugi si branza if you are into that. Sunt oricum destule retete pe net pentru gramajele aferente.

      2
    • #7

      da da, ies dementiale

  4. #8

    Aaa, stiu…tortilla espanola!

    7
  5. #9

    Stiu ca n-am mai zis-o p-aci, da’ “reteta video de ficatei cu ceapa si sort” vrem!

    3
    • #10

      Sort?!
      Merge cu mamaliga si un vin rosu, motorina de Buzau!

      2
  6. #11

    Când fierb sau coc cartofi, ascund vreo 3-4 prin frigider, special pentru omleta asta.
    Dacă mai pun și ceva bacon sau brânză in tigaie deja e festin.

    3
  7. #12

    cartofii rasi se tin si in apa rece inainte de a fi zvantati pentru prajire?

    2
  8. #16

    Bre, io m-am prins ca nu esti bucatar de cand ne-ai aratat cum se pun micii pe gratar in satul de vacanta de la Mamaia. Nu pricep de ce esti atat de sensibilos cand vine vorba despre calitatile tale de bucatar. Cred ca de asta nu a mers chestia aia cu tatigateste, prea luai foc cand comenta unul ceva. Esti mai rau ca nevasta-mea la faza asta.
    Despre reteta nu zic nimic ca n-am chef sa imi zboare tigaia aia de 1000 de lei in cap. :))))

    18
    • #17

      „n-am chef sa imi zboare tigaia aia de 1000 de lei in cap. ”

      Oameni răi, nici la giveaway cu dedicație nu mai stau…

      4
  9. În partea de Moldova frecventată de mine, tocineii ăștia sunt cartofii rași, prăjiți așa, trași în ou cu pesmet și serviți cu smântână și zahăr. Practic iese un șnițel dulce. Not bad, not terrible.

    6
    • #19

      @RAIDER: sună bine, da’ nu cu zahăr, ci sare sau Delikat/Vegeta. Cu zahăr aș vomita instantaneu.

      4
    • E desert…. seamănă cu papanașii. Fierbinți și cu smântână e o șmecherie.

      7
  10. #21

    N-am mai făcut ciorbă fără Ninja de când eram mic.

    1
  11. #24

    Rețeta asta mi-a amintit de una ce o pregătea străbunica mea. Făcea ea toci, cartofi rași cu ceva faină, sare, d-astea, prăjite la tigaie. Și apoi le mâncam cu varză murată tocată și amestecată cu boia, posibil și ulei, nu mai țin minte. Cred că le frigea în untură pe vremea aia, tare bune. Eu am făcut fără făină.

    7
  12. #25

    dar cand sare ulei incins pe tzatzica de tati gateste, nu simti nevoia de un maiou? 🙂

    7
  13. #27

    Barbatii sunt cei mai buni bucatari, credeam ca s-a stabilit deja chestia asta !

    2
  14. #28

    Tata făcea așa ceva, la sfarsit adăuga brânză rasă și mâncam cu mămăligă. Mâncase el când era copil mâncarea asta făcută la ceaun, în pădure, cu niște tăietori de lemne, și a rămas în tradiția familiei. Îi zicea ” frico “.

    2