În ultimele 7 luni am avut profunda plăcere de a cumpăra 2 apartamente. Două. În 7 luni. Subliniez asta ca să înțelegeți că dețin deja o vastă experiență în piața imobiliară din bucurești și știu cam orice mișcă în domeniu. Știți cum cumperi cel mai bine o casă?

Te uiți în primul rând unde e amplasată. E cel mai important lucru pentru tine. Lasă că drumul până la servici, distanța față de malluri și alte aberații de astea. Dar te uiți, pentru numele lui Iehova, mare monstru de spaghete al casei regale a româniei, dacă nu cumva e o sursă de stress lângă blocul tău: gropi de gunoi, cartiere de țigani, căi ferate, aerodroame.

Pentru că, știi, gunoaiele din bucurești, în afară de a mai pleca și pe la casele lor din ardeal și timiș (Daniela, calm your tits), mai trebuie și aruncate. Iar ele se aruncă la gropile de gunoi ale orașului.

Una din gropi este la Glina. Prin urmare, ce este în zona glina va puți a mort. La Glina mai e și fabrica de clei de oase Protan. Acolo se duc animalele moarte, ca să stea la putrezit până iese cleiul din ele. Deci va mirosi. Prin urmare, dacă ești atât de tâmpit să îți iei casă în orice ansamblu rezidențial de lângă glina, gen Confort City, îți meriți soarta.

Alte 2 gropi de gunoi mai sunt la Chiajna. Chiajna e fix la ieșirea din Militari. Prin urmare, trebuie să fii ușurel bătut în devluță să îți cumperi casă într-un ansamblu rezidențial din zonă, gen Militari Residence, nu? Pentru că, în mod sigur o să pută a gunoi proaspăt, a gunoi fermentat și a mort. Ar fi logic, nu? Și mai e ceva: sunt zeci de anunțuri cu “vând teren la cinci minute de Carrefour, 5€ metrul”. O să începeți să le vedeți acum, toamna, când nu mai pute așa tare, că vara nu se vând, că pute în zonă a levănțică și a Șanel n#6.

Se pare că nu.
Pentru că locatarii din Militari Residence vor să închidă groapa de gunoi, pentru că lor le miroase. Și știu ei că s-a reușit asta cu aeroportul băneasa, deci de ce nu?

groapa de gunoi chiajna

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.