mori in flacari

Vineri, colegul nostru Lucifer scrie că pleacă la o înmormântare la dracu-n praznic și că are nevoie de o stație. Normal, nu ne lăsăm seamănul la ananghie, așa că mă anunț eu că i-o dau pe a mea, no problemo. Lucifer, fericit, zice că nu poate să o ia decât a doua zi dimineața, între 8 și 9. Cumva îmi dădea programul peste cap, că la 9 trebuia să fiu la apartament, cu treburi, instalatori și altele, dar na, pleacă omul la înmormântare.

A doua zi, mă trezesc la 7.30 și mă duc la mașină, să îi desfac cablurile, că vine omul la 8 și să nu îl ținem din drum. Cablurile mele sunt băgate prin portbagaj, chedere etc, de la service-ul unde mi-a montat stația.

Distrug tot aranjamentul, strâng stația, totul gata până la 8 și un sfert, ca să nu ținem omul din treabă, doar pleacă la înmormântare. Și am așteptat. Și am așteptat.

Practic, am plecat din fața blocului la 9.45. Nu, nu mi-a dat nimeni nici un mesaj, nici o avertizare, nimic. La 10.36 am primit un mail scurt Am reușit să o rezolv cu un vecin, ms de intenție.

Well, lecție învățată. Mor pe autostradă, sunt în flăcări, am nevoie de ajutor.
Mori.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.