virginitateScris de Titi Balamuc

Diana cea virgina – episodul 1

Anul 2012. Eu aveam 31 ani, eram intr-o relatie stabila si serioasa, iar Diana era cu 10 ani mai tanara si inca virgina. Eram prieteni de cand avea 14 ani, chiar se indragostise de mine pe atunci, dar, ca sa evit o situatie neplacuta, am preferat sa tai orice contact cu ea pana a implinit 19 ani.

Imediat dupa ce am restabilit legatura, am realizat ca ori de cate ori o vedeam sau discutam cu ea pe net mi se agitau moliile in stomac. Diana era dragutica, cu un fizic placut ochiului, foarte curtata de pustanii de varsta ei, educata pe gustul meu, destul de citita pentru a purta cu ea o discutie pe orice tema si devenise confidentul meu personal. Cum sa nu prinzi drag de ea? Singura ei problema (in afara de virginitate), erau starile de depresie pe care le avea mai mereu. Ca sa nu o lungesc prea mult cu detaliile, inchei cu precizarea ca pana in 2012 am fost prieteni extrem de apropiati, care, cu bune si cu rele, stiam aproape totul unul despre celalalt.

Revenim la anul 2012. Vorbeam foarte mult pe net, incepusem sa iesim saptamanal la un suc in parc, iar lucrurile pareau ca se indreapta catre ceva mai mult decat o simpla prietenie. Deja stiam amandoi ca relatia noastra putea evolua in cu totul altceva, dar, cel putin pentru mine, exista acea teama ca daca vom forta nota o sa stricam ceea ce aveam deja. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am facut tot eu primul pas, atacand sensibilul subiect.

Munca de lamurire tata. Incearca Titi sa convingi o fata virgina, cu ceva principii sanatoase, sa riste pierderea unei prietenii foarte stranse, iar in acelasi timp sa devina amanta. Cu toate ca reusisem in trecut sa fac acelasi lucru (probabil veti afla detalii intr-o viitoare povestire), de data aceasta, fiind prieteni atat de vechi, mi s-a parut o misiune aproape imposibila si foarte frustranta. Mai ales ca eram 100% sincer cu ea. Urasc sa fiu sincer pana la capat cu femeile si am facut-o de doar doua ori intreaga mea viata, Diana fiind una dintre acele exceptii. Pana cand, intr-o seara, mi-a dat de inteles in termeni destul de clari ca este dispusa sa riste o relatie cu mine, atata timp cat nu vom grabi lucrurile. Ramasese sa stabilim in seara urmatoare ziua in care vom iesi la prima intalnire “oficiala”, ca sa vedem amandoi daca ne simtim ok in situatia respectiva.

A fost una dintre putinele nopti din ultimii ani in care am adormit cu zambetul pe buze. Eram fericit. Chiar tineam foarte mult la fata asta si beneficia, din partea mea, de un grad de respect pe care rareori il acord femeilor.

In ziua urmatoare mi-a inghetat zambetul pe buze. Imediat dupa ultima noastra discutie Diana a disparut in neant pentru doua zile. Bucuria mea s-a transformat in ingrijorare. Da-i mesaje pe net. Nimic. Da-i mesaj pe telefon. Nimic. O sun. Telefonul inchis. Bai ce dracu o fi cu ea? Ceva ceva s-a intamplat, altfel nu lipsea ea de pe messenger atata timp.

In a treia seara imi da BUZZ pe YM. Eu, prajit mort de la o ierbuta super buna, butonam la siteurile mele.

– Esti?

– Da Diana.

– Ce faci?

– Pe acasa, muncesc. Tu? Pe unde ai disparut zilele astea de te-am dat pierduta?

– Mda… nu am fost acasa si am ramas fara baterie la telefon.

– Esti bine? E totul in regula?

– Mda… relativ

– Pai ce ai patit?

– Nimic…

– Hai, zi. Ce s-a intamplat?

– Nimic…

– Zi odata! Ce ai patit?

– Am facut-o…

Eu, semi-mort de la cuiut, numai de raspunsuri la ghicitori nu aveam chef. Ce o fi facut? Stiam ca este mai depresiva, asa ca in mintea mea afumata ma gandeam ingrijorat numai la suicidal shits. Cand colo, vine raspunsul complet.

– Am facut-o. Nu mai sunt virgina 🙂

Probabil unii dintre voi cunosc acea senzatie de durere fizica ce iti strabate in valuri tot corpul atunci cand afli ca esti parasit sau tradat de o persoana la care tii foarte mult. Acel tremur imposibil greu de stapanit si senzatia de greata care iti strange stomacul. Scarba ce iti refuleaza prin fiecare por al pielii. Tensiunea care iti face tamplele sa zvacneasca pana simti ca vei suferi un atac cerebral.

Eu nu am avut parte de senzatiile astea. Pentru ca la cat de fumat eram mai aveam putin sa cad de pe scaun de la un acces de ras incontrolabil. Stateam singur in sufragerie si reciteam scurta conversatie ca sa fiu sigur ca nu am parte de o halucinatie cauzata de thc-ul bagat in mine inca de la primele ore ale diminetii.

Ma cum plm, asta imi zice ca e indragostita de mine de 7 ani, ca e dispusa sa riste o dezamagire in dragoste, ca vrea sa ne vedem si sa lamurim daca are sau nu rost sa pornim o relatie. Dupa care a doua zi se duce si se fute cu altul, virgina fiind? Nici macar nu are iubit. Cu cine dracu s-a futut nebuna? Si radeam, in acelasi timp tusind de la resturile cuiului ce imi zgariau gatul, radeam de faptul ca tuseam de la atata ras, radeam gandindu-ma cum cacat a ajuns o virgina de 21 ani de la ceea ce a discutat cu mine in urma cu cateva seri, la a si-o trage cu altul.

Am facut un efort si m-am calmat pentru cateva momente. Insa nu m-am putut abtine de la a ii raspunde la ultima ei fraza in stilul meu caracteristic.

– Felicitari. Si? Ia zi, ti-a placut?

Nu sunt sigur ca a detectat sarcasmul meu, dar sunt sigur ca nu s-a asteptat la o asemenea intrebare. Totusi a raspuns.

– Da… a fost ok.

– Pai si cu cine? Intreb eu curios.

– Cu un baiat pe care il cunosc mai demult. Nu am avut treaba cu el pana acum. Nu a fost ceva serios. Nici nu stiu daca o sa ne mai vedem.

Beleam ochii la monitor si nu stiam daca face misto de mine sau e pe bune. Pana sa imi mai revin mi-a trantit un “ma bag la somn, vorbim maine” si a iesit de pe messenger.

Pff, da-te-n plm Titi, ca esti urmarit de un blestem. Un blestem al Dianelor, mi-am zis in gand, bajbaind cu degetele dupa cuiul ce zacea pe jumatate fumat in scrumiera. Gata. Macar stiu ca nu are rost sa imi mai pierd timpul cu asta.

M-am inselat. Amarnic!

Va urma…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.