Am găsit chestiile astea pe un site francez și m-am hlizit de la prima oră. Am râs pentru că sunt reale sută la sută. Bine, ele sunt mai multe, dar astea sunt cele mai haioase pentru mine, pentru că mă pot identifica cu toate.

Am avut toate tipurile de paturi posibile, în căsnicia mea. Pornind de la unul de 2 metri lățime, custom made și terminând cu ce am acum, 1.40 lățime (în UK sunt doar standard și king size, care sunt 1.37 si 1.40). Inclusiv în cel de 2 metri, tot spațiul lăsat liber este ocupat de ea și dimineața mă găsește chinuit pe un colț de pat, în timp ce ea e întinsă sub forma crucii sfântului Andrei, cu 2 membre pe mine.

Avem 14 tipuri de șampoane în baie, geluri de duș, creme corporale, creme în tub sau în șprei, 100 de balsamuri și ape micelare sau nemicelare. După care tot mie mi se face scandal că mă spăl pe cap cu primul balsam de păr pe care îmi cade mâna. Păi e normal?

Eu credeam că am reușit să am nevasta perfectă, din punctul de vedere al dressingului de orice fel. Asta până când a ajuns să lucreze într-un mediu unde trebuie să urmeze un dressing code extrem de strict din punct de vedere al îmbrăcăminții și machiajului. Fix o oră jumătate, cronometrat, durează pregătirea pentru muncă. Și asta așa, dacă se grăbește. Mie îmi ia 60 de secunde să ies pe ușă.

Primesc telefon într-o zi. Cetin, am nevoie de cutare fișier, e la mine în laptop, direct pe desktop. Am căutat vreo 2 minute pe desktopul care arată ca un pom de crăciun super aglomerat, nu am găsit nimic, am fost certat corespunzător, a intrat pe teamviewer, și-a luat ce a fost nevoie și aia a fost.

Ce e dezordinea asta pe biroul tău??? pastile, cabluri, agrafe, bețișoare de urechi, 3 căni murdare, 2 farfurii, o furculiță pătată de muștar, nu înțeleg cum te descurci în dezastrul ăsta. Am ieșit din cameră și i-am zis să mă întrebe de locul fiecărei chestii de pe biroul meu. Am știut la perfecție.

Deci da, femeile sunt ciudate pur și simplu, prin natura lor. Oriunde ar fi ele.