Citiți puțin asta, după care imaginați-vă urmatorul scenariu.

Sunteți un bărbat, caucazian, profesor, care profită de puterea pe care o are asupra unei fetițe de 14 ani și face sex cu ea, îi dă droguri, materiale pornografice, tot tacâmul. Vă rog să îmi spuneți cam câtă pușcărie ați face, într-o țară civilizată, pentru asta, nu în românia, unde ați primi o medalie și, poate, o dojană că nu ați lăsat-o gravidă.

Well, tanti asta a fost condamnată la 3 ani de închisoare, la final. Una din apărări a fost că băiatul a consimțit la tot. Dacă un bărbat venea cu apărarea asta, era sfâșiat. Nu a fost cazul. Dimpotrivă, pedeapsa a existat doar datorită mediatizării, la momentul respectiv i s-a micșorat inclusiv cauțiunea, pentru a putea ieși din închisoare.

Din nefericire, acea trâmbițată egalitate între sexe nu mai există demult. E inadmisibil să consideri violul unui băiat mai puțin important decât pe cel al unei fete, motivând că, cu siguranță, băiatul vrea și îi place, în schimb, fetele suferă și se simt violate.

Nu e uman și nu e normal.
Nu e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.