Scris de Titi Balamuc

Am avut o viata plina de peripetii cu femeile. Nu ma laud cu zeci de femei la activ, dar am avut parte de indeajuns de multe cat sa raman cu gura cascata. Doua dintre ele vor ramane adanc intiparite in memoria mea, pentru felul in care a decurs etapa de cucerire a lor. Ca sa fie clar de la bun inceput, cu niciuna dintre ele nu s-a concretizat ceva, in acelasi timp ambele fiind singurele mele esecuri. Inca ma intreb daca are vreo legatura faptul ca ambele poarta acelasi nume. In sinea mea numesc cele doua esecuri “Blestemul Dianelor“.

Prima dintre ele avea o problema la capitolul discutii. Initial am crezut ca ma baga in friendzone, dar fetei ii placea foarte mult de mine si toata lumea care ne cunostea observase asta. Nu era ca si cum Diana ar fi ascuns ceea ce simtea, iar sentimentul era reciproc. Exista o problema si din partea mea, o relatie despre care stia si ea, dar la care puteam renunta fara prea mult efort. Un inconvenient ce, pana la urma, putea fi eliminat relativ usor, dar na, fiind barbat nu voiam sa raman nef**** si cu ochii in soare. Dar ganditi-va cum este posibil sa rezolvi ceva cand porti un asemenea dialog:

– Diana vreau sa lamurim situatia asta. Ne vedem doar ca amici, sau este mai mult de atat? Ca m-am saturat ca la fiecare intalnire a noastra sa discutam doar despre cacaturi, cand stim deja amandoi ca exista ceva intre noi.

– Titi stii ca te plac foarte mult dar, vezi tu, ai deja o relatie si eu nu vreau sa ma implic, ca dupa aia sa sufar ca fraiera.

– Ok, dar intelegi ca daca vrei sa iau o decizie in privinta relatiei pe care o am trebuie sa stiu mai intai daca si tu iti doresti acelasi lucru ca si mine.

– Titi, imi placi foarte mult, dar nu vreau sa ma arunc cu capul inainte si dupa aia sa primesc headshot. Apropo de headshot, i-am dat azi lui Bebe un head prin porti, eu jucam cu alt nume si a inceput sa zica de mine ca am coduri.

– Diana hai sa nu…

– Staaai! Mi-am amintit ceva important. Titi lasa-ma sa-ti povestesc ca dupa aia uit. I-am dat ban lui Robert pentru ca avea wall. A facut scandal si….

– Diana, da-l dracu de CS. Vreau sa lamurim ce e intre noi ca sa stiu daca imi pierd sau nu timpul cu situatia asta.

– Ok. Mai Titi, tu esti cu fata aia. Daca nu o parasesti? Nu vreau sa fiu pe locul doi. Ai vazut cat de bine ma simt cu tine, stii ca vreau mai mult si eu. Dar nu stiu…

– Bun, nu are rost sa repet la infinit aceleasi lucruri. Daca nu imi dai un raspuns concret si tot insisti ca poate nu o parasesc, ramanem prieteni si gata.

– Titi, eu chiar simt ceva pentru tine. Nu vreau sa te pierd si imi place ideea de a fi impreuna. Trec printr-o perioada mai grea acum, din cauza asta imi este greu sa iau decizii. Prefer sa ma joc toata ziua CS si sa ma deconectez de la problemele mele. Apropo, ti-am zis ca azi mi s-a marit adminul pe server?

Eu ma lasam pagubas, ea continua sa vorbeasca despre CS. Ca un dobitoc ce eram, tot stateam si o ascultam. A doua zi, cand credeam ca am lamurit deja situatia, primeam BUZZ pe messenger.

– Titi, ce faci?

– Pe acasa. Tu?

– M-am gandit mult la ce mi-ai zis aseara. E aiurea sa iti cer sa te desparti de fata aia fara sa stim daca ar merge intre noi. Sunt foarte indecisa, dar ma simt si foarte apropiata de tine.

– Ok. Inteleg ca nu vrei sa te complici, dar trebuia sa stiu si eu cum stau lucrurile.

– Te inteleg. Stii ce simt pentru tine. Mi-e greu si mie. Dar poate vom rezolva impreuna toata situatia si va iesi bine.

– Diana, vrei sa trec pe la tine sa discutam treburile astea fata in fata, ca doi oameni normali? Dar fara discutii despre CS, ca ma apuca spumele.

– De acord. Te astept.

Urca prostul de Titi in taxi, da iarasi 300.000 pe drumul dus-intors. Cum ajungeam la ea ma lua direct:

– Azi a intrat un codat pe server care avea speed si aim. Cum facem sa scapam de codati?

Am rezistat cu stoicism vreo 3 luni la asemenea discutii. Chiar daca deja ma imbolnavisem de nervi, tot nu imi venea sa ma las pagubas. Devenisem un caine turbat de ideea ca este posibil sa dau fail. Pana la urma mi-am bagat picioarele si am luat o pauza de la Diana. Dupa un timp, cand am vazut ca repeta obsesiv pe forumuri si pe serverul de CS fraze din filmul “300“, am realizat ca femeia are probleme la bibilica. Am injurat printre dinti ca am fost atat de prost incat nu am detectat gradul de nebunie din capatana Dianei si am incheiat capitolul asta din viata mea.

Diana cu CS-ul are acum 34 ani si ultima oara cand am vazut-o, prin 2009, ii ieseau fire lungi de par din nas. Din cate observ pe facebook-ul ei a ramas singura si probabil inca mai urla prin casa “this is Spartaaa“.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.