Probabil ştiţi că realitatea tv a descoperit cea mai tânără gaură neagră din univers, formularea aparţinându-le în totalitate. Tot parcă realitatea descoperise că peste 40 de ani există şansa ca un asteroid să se ciocnească cu pământul. Aici nu aveau cum să strecoare gaura neagră în titlul, deci au dat-o normal.

Ceea ce îmi ridică 2 întrebări.
1. Pe cei de la irealitatea nu îi controlează chiar nimeni când publică ceva? Iar prin nimeni mă refer la ciineva cu minime cunoştinţe lexicale, gramaticale etc.

2. De ce tot timpul oamenii simt nevoia de a fi stresaţi de ceva? Pentru că aceste titluri nu ar exista, dacă nu ar fi nevoia avidă de senzaţional ieftin. Cum ai putea să stai stresat că peste 40 de ani se ciocneşte o bilă de fier de pământ? Poţi tu face ceva în direcţia asta? Nu. Atunci, de ce te agiţi?

Înţeleg să te dai peste cap cu ceva cu care interacţionezi sau asupra căruia poţi produce un efect, gen o roşie stricată în făţăul lui boc sau băse.
Dar când tu nu ai absolut nici un control asupra a ceea ce se va întâmpla, crezi că dacă alergi în jurul cozii, rezolvi ceva??
Rats in cages…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.