LE: Iar primul sponsor este Radu Florea, cu 15 Euro. Mulţumesc frumos!

Am fost la Gala BCR Speranţe de anul acesta. Mă oamenilor, nu vă vine să credeţi ce acustică senzaţională are Sala Radio. Şi ce copii talentaţi au cântat. De fapt, expresia copii talentaţi nu îşi are locul. Pentru că toţi sunt nişte artişti adevăraţi, care au doar o talie mai mică. Dar şi când o să crească ei…

Ceea ce mă aduce la subiectul articolului.
Copilul acesta, Ştefan, e un cântăreţ foarte bun. Nu cerşeşte, nu e copil bătut de soartă, nu are nevoie de un transplant urgent de măduvă sau altceva. Are un talent deosebit şi prin talentul lui, poate ajunge un OM.

Nu vă cer donaţii, că ştiu că sunteţi strânşi la pungă în această perioadă.
Ci vă vând un loc, pana la sfarsitul anului, în blogroll-ul pe care o să îl creez cu voi, cei ce daţi bani pentru Ştefan.
Aşa că, locul în blogroll costă 40 de lei. Echivalentul a 2 şaorme de la dristor.

Vă rog să lăsaţi în comentarii dovada plăţii acelor bani în conturile Salvaţi Copiii sau în contul de paypal cetin punct ametcea la gmail punct com şi numele blogului/sitului/magazinului/cabinetului dentar etc ce îl deţineţi va apărea pe site până la sfârşitul lui 2010.

Cont in lei: RO18RNCB0071011434790048
Cont in euro: RO51RNCB0071011434790036

Cele doua conturi sunt ale organizatiei Salvați Copiii România, care investeste fondurile astfel acumulate in dezvoltarea acestor copii.