După cum ştiţi, Arhi is coming home. Mai exact, mă întorc la Bucureşti. Şi cum, în ultimii 5 ani, de când am plecat eu de acolo, s-au mai schimbat unele chestii, trebuie să îmi caut cu chirie.

La mama în bloc e un tip care închiriază un apartament cu 2 camere. Înainte au stat o familie de medici, care plăteau 400€ lunar. Au considerat că în condiţiile actuale ale pieţei, 400€ este prea mult şi s-au mutat.

L-am întrebat pe proprietar cât e dispus să lase din preţ, pentru că e ireal ce cere el. Răspunsul? Nu lasă nimic. Aburelile astea cu criza şi altele să i le spună lui Mutu, nu lui. Piaţa o să crească din nou, i-a spus lui un agent imobiliar. Ba chiar se gândeşte să mărească chiria.

Şi aşa aveţi răspunsul pentru îngrămădeala nebună din magazine, de Crăciun şi revelion. Rromânii nu cred că e criză. Lor încă le e bine, iar criza nu este decât o uriaşă manipulare.  Şi aşa se duce şi mai cumpără de 1000€ din Real, să fie acolo în frigider.

Pariu că la mijlocul lui februarie o să înceapă să realizeze că li s-a apropiat cuţitul în mod primejdios de os?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.