Să dau repede vreo 2 linkuri, cât sunt singur la birou şi nu vede şeful.

 • Unde e locul cel mai bun de pus gunoiul într-un cimitir? Normal, pe mormântul unui copil. Pentru că ăla nu protestează, probabil părinţii au făcut altul şi încearcă să îl uite, deci nu are cine să spună ceva în numele lui
 • Aşa ar trebui să te prezinţi la persoanele străine. Desigur, dacă eşti fetiţămică, maxim 19 ani, trebuie să ştii că părinţii ţi-au zis că nu e frumos să vorbeşti cu oameni străini. Bine, ei ţi-au mai zis şi că nu e frumos să vorbeşti cu gura plină….
 • Cică e revoluţie la Chişinău. Adică neşte unii aruncă cu pietre în jandarmi, sperând că nu o să ia bătaie. Până când se trezeşte ursul rus şi o să le explice că nu e frumos să răstoarne democraţia liber consimţită din Moldova. Iar dacă tot nu v-aţi lămurit, ia citiţi un comentariu de pe blogu-mi:

  ClasaMuncitoare a scris pe 6 Aprilie 2009 e

  Comunism = solidaritate, progres social, o viata mai buna pt oamenii sarmani
  Capitalism=imperialism, injustitie, cei bogati tot mai bogati (vezi criza asta economica)

  Care model este mai bun pentru Moldova? Pentru mine nu incape indoiala ca primul. Nu neg ca unii comunisti de la noi nu sunt tocmai de isprava, dar ca mereu noi alegem raul cel mai mic.

  Daca si America a facut alegerea asta (prin Obama) pentru ce criticati votul democratic al cetatenilor moldoveni? Sa va fie rusine, multi dintre voi sunteti niste fascisti, rusine!

  Cum, încă nu v-aţi lămurit? Păi hai să vă mai arăt unul, de la acelaşi post, de la alt nene:

  Dennis a scris pe 6 Aprilie 2009 e

  Hai ba ciocu’ mic toti ca nu stiti ce vorbiti, v-ati gasit voi sa spuneti ce si cum e in Moldova, taceti dreacu toti, vedeti-va de voi ma , ati ajuns ceva mai bine decit moldovenii si acum dati cu rahat in ei ?! pacat.

  ati uitat de revolutia voastra? cum era cu comunismul la putere in tara voastra, de ce ati facut revolutie ca va era foarte bine nu? vorbiti ca oile, behaie una, celelalte in decor. ?

  “Sa-i plingem” ? pastrati-va lacrimile pentru zile negre, va vedeti cu trei clase peste de comentati in felu asta.

  Comentarile sunt luate de aici, IP-urile sunt diferite, sunt de moldova şi nu aparţin de vreo structură guvernamentală. Iar cei ce bat câmpii că de fapt cetăţenii vor şi că tinerii fac şi dreg, tinerii nu fac nimic. Sunt o mână de oameni care vor altceva, dar restul sunt mulţumiţi aşa cum sunt. E ca şi cum ai spune că toţi cetăţenii rromâniei vor să emigreze, doar pentru că mă cunoşti pe mine.

  Şi în altă ordine de idei, de ce ar vrea în rromânia? Vi se pare că suntem vreun model cultural, vreo oază economică, un rai al bunăstării?

  C’mon…

 • Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.