Twitterul a explodat. La luptă tovarăşi. Din căldura moale a fotoliului, dăm sfaturi de luptă, încercăm să găsim lideri pentru a demola parlamente şi răsturna guverne, visăm la Marea Unire. Totul din fotoliu.

Treziţi-vă, tovarăşi. Moldovenii vor să scape de comunişti. Moldovenii s-au săturat de foame şi vor în UE. Nu luptă ca să se unească cu patria mumă. Li se rupe fix penisul de visurile astea. Lăsaţi revoluţiile făcute cu cafeaua în mână şi eventualele ţigări fumate prin preajma vreunei ambasade, după care mergem acasă relaxaţi, gândindu-ne ce mult am ajutat noi la revoluţie.

Călin Fusu, moldovean get-beget, spunea ieri pe twitter:

@calinfusu @arhi are dreptate omul : n-are legatura ce se intampla la chisinau cu unirea: tinerii aia doar vor sa scape de comunisti…

Reaţia imediată? Vaaaai, greşeşti, el e doar unul, dar restul moldovenilor vor unirea. Întotdeauna ‘e doar o excepţie’. Indiferent câţi moldoveni auzi că li se brehăne de unire, ei de fapt sunt excepţii, că marea majoritate vor altceva.

Treziţi-vă băi. Lăsaţi oamenii în pace. Viaţa lor e alta, nu visurile voastre de rahat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.