In primul rand, mi se pare minunat ca bordurile cu care mizerabilul Vidieanu a impanzit si marginile baltilor sunt folosite spre capatana lui Basescu. Funny funny.

Imi plac cele 2 categorii de comentatori. Cei care trolleaza finut despre subiect, facand misto de toti si toate, eleganti si suprastatali, de parca lucrurile astea s-ar intampla in alta galaxie, nu la ei in curte. Ceilalti sunt agitatorii, cei cu discursul Rusine romani, doar cateva mii de oameni?? Iesiti in strada, protestati, la lupta, tovarasi. Desigur, asta din tihna si confortul casei proprii.

Frumoasa placa cu nu vrem schimbare prin violenta. Dar cum ati vrea schimbarea? Bagand iarasi un mars al pinguinilor? Sau poate unu grup de tipi cu fluiere, care sa ii provoace demisia lui Basescu denervi, ca nu mai suporta zgomotul? Protestam pasnic, lol. S-a tot protestat pasnic, asa au fost pedelicii de impresionati de nu au mai putu sughita la semnarea contractelor care devalizau tara. Pana la urma au reusit, si fara sughit.

Una din chestiile favorite sunt ce aveti cu jandarmii, ei sunt la munca, poate fi vecinul tau de palier. Da, si ei se gandesc la fel, sa stiti. Intrati pe irealitatea sa vedeti cum bat jandarmii oameni care merg pur si simplu pe strada sau care filmeaza. Sunt sigur ca se gandesc bai, sa dau mai cu mila, ca poate fi vecinul meu de palier.

S-au gasit vinovatii pentru violente. Galeriile sunt de vina. De-acum, jandarmii nu mai lupta impotriva protestatarilor, ci impotriva galeriilor. Astept cu interes depistarea unor elemente infractionale de la vreo firma de paza, ca sa auzim cum jandarmii lupta impotriva badigarzilor. E clar ca daca esti dintr-o galerie, nu ai voie sa participi decat la meciuri de fotbal, in rest, optiunea ta de cetatean e pe disable. Ca na, asa e in rromania.

Citeam aseara cum jandarmii au interzis deplasarea spre bucuresti a unor oameni, intamplator membri ai unei galerii ce are simbol prazul. Ziceati de democratie nu, ca eu am voie sa scriu pe blog si de aia e demos cratos. Sa muriti voi, vorba democratului! Cu ce dreot imi interzice mie politia sa ma deplasez undeva? Exista declarata stare de urgenta nationala, ca sa aiba motiv legal? Nu, din cate stiu eu, Basescu se dadea cu schiurile, il durea in biga, nu mai era ministru al transporturilor, sa semneze alocarea de garnituri de tren pentru ca minerii sa vina la bucuresti, nu? Deci, democratie, da?

A nu se intelege ca sunt de acord cu violenrele de gen am dat foc la o masina si un chiosc de ziare. Da, lupta-te cu jandarmii, ca sa poti sa ii dai foc l chiloti lui Base. Dar cu magazinele, cu oamenii, ce ai? Aveai nevoie de niste electronice de calitate si ai zis ca acum e momentul de o revolutie? Hai siktir, la parnaie cu voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.