Mi-e frică să merg cu mijloace de transport pe care nu le controlez. Adică mi-e frică să merg cu trenul şi cu avionul.

Hai, că am mai mers cu trenul şi e destul de ok. Dar cu avionul nu am avut ocazia, din 2 motive. În tinereţile mele, o călătorie cu avionul era extrem de scumpă, iar în istoria recentă, când deja călătoria cu avionul a devenit mult mai accesibilă, am preferat autocarul pentru călătoriile în europa, pentru că părerea mea sinceră a fost întotdeauna:

De ce să cad de la 10 000 de metri cu şanse de supravieţuire zero, când pot cădea bine mersi de la un metru jumate?

Aşa că acum am dubii dacă să particip sau nu la concursul de bilete gratuite pentru bloggeri. Nu de alta, dar sincer sincer, e de preferat să mă duc la Milano, Atena, Paris sau Londra, să am transportul gratuit, să închiriez cu 30-40E o cameră la un hotel drăguţ şi să văd acele locuri superbe, să cunosc alţi oameni, să respir un aer neviciat de rromânismul nostru, decât să dau 100 E pe o cameră la Poiana Braşov şi să stau 10 ore în trafic ca să ajung până acolo.

Bine, ei pun la cerinţe că ar trebui să scriu un post în care să explic de ce aş vrea să primesc biletele alea, dar eu consider că e suficient să spun că sunt român. Explicaţiile ar fi inutile, nu?

Găsiţi restul detaliilor la ei pe site, dacă vreţi să fim colegi de avion spre Paris  şi să mâncăm o brioşă cu un pahar de lapte cu cacao undeva la un băruleţ din Montmartre.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.