Tocmai ce am citit la Vali Petcu pe blog un articol despre amprentarea ţiganilor. Articol favorabil acestei idei, din motivele bine ştiute, jeg, furt, cerşetorie etc. Desigur că au apărut şi delicaţii rromâni comentatori, cei care îşi iubesc aproapele, cu sfaturi gen să-i facem săpun şi altele. E normal, rromânii sunt rasişti şi xenofobi ca formaţie. A, da, şi hoţi.

Teoretic, această amprentare ar fi în beneficiul meu, nu? Îi luăm în evidenţă pe toţi ţiganii, îi controlăm, le monitorizăm acţiunile şi cum mişcă în afara regulilor, cum ţac, la bulău.

EI BINE, NU!

Sărind peste faptul că sunt oameni şi au aceleaşi drepturi ca mine şi ca tine, lucru de care nu se mai ţine de mult cont, aş vrea doar să spun atât:

CREAREA UNUI PRECEDENT.

Acum vă convine, că sunt ţiganii la mijloc.
Ce îi va opri mâine pe guvernanţi să înceapă amprentarea…nu ştiu, femeilor sub 16 ani, pentru că pot fi victime ale violurilor mai uşor şi astfel pot fi mai bine supravegheate. Sau amprentarea tuturor celor ce achiziţionează un calculator, astfel încercându-se prevenirea infracţiunilor IT. Sau amprentarea tuturor femeilor care au născut. Sau, sau, şi mai mişto, să amprentăm toţi evreii din rromânia. SAU, ŞI MAI MIŞTO!
Să le punem o stea galbenă în piept!

Ah, dar stai asta a mai fost făcută. De către naziştii germani. Şi cei italieni. Naziştii conduşi de tatăl Alessandrei Mussolini, cea care a început toată distracţia asta. Şi care încearcă să readucă la putere credinţa în rasa superioară, de data asta nu ariană, ci romană.

Nimeni nu remarcă faptul că se deschide o cutie a Pandorei care cu greu va mai putea fi închisă? Probabil că nimeni.
Sau veţi remarca atunci când, ca vitele, cu capul plecat, veţi merge să vi se tatueze subbraţ sau pe ceafă, o serie şi un număr de identificare sau un cod de bare.
Doar e mai simplu, nu?
Şi puteţi fi supravegheaţi mai uşor.