Mai țineți minte, după revoluție, ce în vogă era mizeria aia de Teleeurobingo? Zi-le domnu` Geo, s-a cântat bingooo!, rateurile alea doua de Țociu și Palade plus tipul care a scăpat de acuzația de omucidere spunând că la volan era prietena lui, moartă în respectivul accident, Mihai Mitoșeru.

Cred că toată rromânia a băgat bilețele în urnele lor, săptămână de săptămână. Oameni săraci, fără speranță și fără viitor, veneau și umpleau urnele acelea uriașe din fața sediului lor. Se stătea la coadă big time ca să poți băga bilete în urnă, nu glumă.

După care, ușor ușor, teleeurobingo a dispărut din viața rromânilor. Pur și simplu nu a mai fost interesant. Oamenii începuseră să trăiască puțin mai bine și aveau o oarecare speranță că, prin muncă și gândire proprie, vor putea ajunge undeva, nu își puneau speranțe în îmbogățire rapidă de pe urma bilețelelor de bingo.

Când a venit criza, teleeurobingo s-a întors, sub denumirea de Bingo Metropolis. Oameni dintr-o dată sărăciți, salarii mici, pensii distruse, teren propice pentru noi miliarde scurse în conturile fără fund ale afacerii pentru săraci. Acum pe sticlă, alături de măscăricii de la început, era o pereche elegantă, statuară, cu discurs, carismă, priză la public și respect. Curgeau milioanele, au apărut iarăși chioșcuri de bilete de bingo la toate colțurile și în toate hypermarșeurile.

Azi, 19 februarie, cu două ore înaintea difuzării emisiunii Super Bingo Metropolis, Antena TV Group a fost inștiințată de Ministerul Finanțelor Publice cu privire la faptul că MFP – Comisia de autorizare a jocurilor de noroc a dispus măsura revocării licenței societății Phoenix Games SRL, organizatoarea jocului Super Bingo Metropolis, pentru înregistrarea de către această societate de obligații restante față de bugetul de stat mai vechi de 30 de zile.
În vederea asigurării respectării cerințelor legale, Antena TV Group ca entitate neutră, neimplicată în organizarea jocului bingo, este nevoită să suspende difuzarea emisiunii Super Bingo Metropolis până la soluționarea tuturor diferendelor dintre autoritatea fiscală și organizatorul jocului bingo.
Urmează ca raporturile dintre organizatorul jocului bingo și persoanele participante la acest joc să fie gestionate exclusiv de către societatea organizatoare Phoenix Games SRL.

E cam gata criza. Când concursurile care promit melearde peste melearde nu mai au succes, înseamnă că s-a schimbat ceva în mentalitatea colectivă, iar constituenții colectivității sunt angrenați în alte activități, cu precădere lucrative.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.