SharedHosting

Mi se plângea aseară un drag prieten că are probleme cu hostingul, pe care îl are la Găzduire, că vor să îi oprească contul, că mai mulți bani, chestii clasice.

La care eu, plin de elan, îi zic:
– auzi pretene, dar tu, înainte de a da banii ăia pe hosting, nu ai căutat pe net, să vezi că despre gazduire.ro scrie numai de nașpa?
– ba da, am căutat, dar ăștia nu sunt găzduire.ro, sunt gazduire.com.ro, total diferit.

Deci serios, dacă nu vă vine să credeți, puteți căuta.
Niște băieți ardeleni s-au gândit ei că vor să ofere servicii de găzduire. Mno, fiind vorba de găzduire, trebuia ca domeniul să se numească găzduire.ro, pentru că noi suntem români. Dar găzduire.ro era luat. Atunci luăm găzduire.com.ro, ne vom diferenția prin acel .com.

Nu, serios, adică, SERIOS? :mrgreen:

Recunosc, am râs ceva. Habar nu am cum au serviciile sau ce fac oamenii ăia în viață, dar cu imaginația stau la superlativ. Absolut. De negativitate.

În altă ordine de idei și fără legătură cu subiectul, oamenii ar trebui să învețe că internetul nu e gratis și că, dacă vrei să faci bani, trebuie să bagi bani. Și legat de ultimul scandal cu hosting, cu oameni care dau 12 euro anual pe hosting, dar vor să facă bani din asta, eu și vali plătim 60E lunar, fiecare pentru câte un server. Eu la chroot, el la soyoustart. Plătim și oameni pentru mentenanță. Și pentru orice e nevoie ca totul să meargă bine.

Pentru că suntem profesioniști și știm că trebuie să investești în calitate, dacă vrei să obții rezultate.
Cam atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.