Am pus clipul pe mai multe chestii de astea sociale, dar simt că, aici, fiind un public special, trebuie să vă și explic.
Nu sunt bucătar, nu sunt chef, nu sunt adeptul bucătăriilor cu dichis, știu doar să fac mâncare la nivel mediu, pentru familia mea. Clipurile astea cu mâncare le fac fix pentru a le arăta altor tați, cărora poate le e teamă să rămână singuri cu copilul acasă, că nu e deloc greu, și noi putem găti chestii foarte bune la gust, pe care copiii să le aprecieze și, astfel, să mai ridicăm din presiunea pe care societatea o pune, în mod tradițional, pe umerii femeilor.

Așa că, dacă aveți critici despre ce fac de mâncare, cum o fac, stilul în care tai ceapa julien sau de ce fac ciorba la oala Ninja, sunteți rugați să le scrieți pe o coală de hârtie moale, să o împăturiți în formă de dreptunghi, să vă așezați în decubit lateral stânga și, cu dreapta, să vi le bagăți în primul orificiu disponibil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.