Întrebarea, foarte serioasă, de altfel, este Voi de unde vă mai luați mobilă, în afară de Mobexpert și Ikea? Întreb pentru că am ajuns la momentul din viață unde îmi place să știu dinainte ce cumpăr, pentru a evita surprizele, sunt absolut incapabil să testez lucruri, pe banii mei. Pur și simplu nu sunt interesat.

Iar Ikea are obiceiul de a scoate din gamă lucruri cu care m-am obișnuit, minunata saltea Hovag nu mai e, Beddinge nu mai e, nimic nu mai e. Și dacă le-ar redenumi și crește calitatea ar fi minunat, dar, de fapt, e shrinkflation, Beddinge e înlocuit de Nyhamn, care e de 1 milion de ori mai nasol iar de saltea nici nu vreau să mă interesez.

Așa că da, mai sunt și alți furnizori de mobilă, în afară de cei de pe șoseaua Pantelimon și din spate de la Obor? Nu de alta, dar până încep să îi caut pe furnizorii de mobilă de la intrarea în Ghencea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.