Dar cât de tare m-am înșelat, oh, cât de tare.
Am deschis, ieri, Fallout, cu un ușor sentiment de deznădejde. Nu mai există seriale bune, nu mai există nimic care să nu fie atins de wokism și să nu lase senzația aia de Misiunea noastră este să vă educăm că trans women sunt women. Prima lovitură.

Să aștepte prime să plătesc prime cu anunțuri, imediat și instant. Și da, au fost minim 2 calupuri de reclamă pe episod, dar au început de la episodul 7, când am schimbat televizorul. Efectiv companiile de streaming ne consideră vaci de muls. E timpul să îl înălțăm, din nou, pe jolly roger, vagi amici.

Anyway, trecând peste acest intermezzo distractiv și reîntorcându-ne la Fallout, doamne, ce bun este. Totul e bun, bă, înțelegeți? Pe lore, pe acțiune, actori, CGI, ce vreți voi, totul este minunat, este bine făcut, nimic pus aiurea doar ca să bifeze pentru Oscar. Ba, mai mult, există, la un moment dat, o pastișă grosieră a societății americane actuale, în care își bat joc de falsul lor spirit de integrare și prietenie. Uimitor, badguys pot fi și negri, iar Xelia Mendes-Jones, deși persoană trans, vizibil, este, de fapt…dar nu vă spun, no spoilers. Rămân la părerea că Walton Goggins este cel mai bun badguy din aceste vremuri, omul e absolut minunat, stai și te întrebi de ce este atât de puțin folosit.

Așa că, dacă vreți ceva de văzut pe weekend, Fallout pe Amazon Prime. Sau pe librăriile de specialitate, dacă nu vreți reclame.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.