Combinaţia este letală şi probabil inegalabilă.
Răzvan Bibire, jurnalist, scrie un articol despre un mall din Bacău. Articol la care vine răspunsul stupefiant al PR-ului de la mall-ul respectiv:

Buna! Daca te-ai fi deranjat sa ceri cel putin “o parere autorizata” administratiei ***Mall, ai fi avut informatiile corecte:
– primele doua ore – gratuit
– incepand cu a treia ora se plateste – pretul va fi stabilit ulterior
Decizia de taxare a parcarii a fost luata pentru a incuraja adevaratii clienti *** Mall: persoanele care vin pentru cumparaturi (in mod special), persoanele care vor sa vada un film bun etc..
@ Razvan : nu e cazul aici in cursul saptamanii, intre orele 10.00-17.00. Acesta este profilul consumatorului bacauan. Lucreaza de luni pana vineri chiar si sambata (sau dumjnica) pentru unele persoane. In weekend se schimba situatia.
Faptul ca stai 5-7 ore la un suc in *** Mall, nu te recomanda ca fiind client al centrului comercial. Exista posibilitatea sa ocupi un loc de parcare de care altii au cu adevarat nevoie. Toate cele bune!
PS: Daca pierzi tichetul, vei plati o taxa de 50 lei.
PPS: La evenimente mari parcarea va fi gratuita pentru toti clientii sau vizitatorii, pe toata perioada spectacolului.

După care, de pe acelaşi IP de pe care s-a trimis comentariul semnat *** Mall, vine un aşa zis băiat, care comentează şi el.

Domnule Razvan si Bibire am citit si pararea lui Kristofer,si am vazut ca sunteti porniti pe astia de la Arena.
1-barierele au fost montate,dar inca nu sunt functionale,de unde rezulta ca inca se lucreaza la sistem
2-sunt satul de cocalari ,care se intind 3 ore la o cafea si alti stau si asteapta sa se elibereze masa ca sa poata manca(in zilele de sambata si duminica in special)
3- indiferent ce are bun sau rau Arena Mall, nu inteleg domnu Razvan si Bibire , ce obligatie au aia de la management sa iti prezinte tie schimbarile, ca te pomenesti ca tu ai oprit criza mondiala sau ai sange albastru?

4-daca esti asa priceput in PR, inseamna ca esti angajat pe domeniu, atunci Bravo.Daca nu , atunci CIOCU’ mic!
5- am fost in mai multe mall-uri, unde nu am vazut prea multi oameni,pe cand la astia sunt ceva “musafiri”,cu toate ca sunt alte centre comerciale mai faine.
6 – si vad ca sti ca la PR e o fata,esti misogin si inca nu ti-ai dat seama? sau asa esti tu.Eu unul nu vad nimic rau in parerea dansei si nici nu ma simt jignit ca si client.TARE MAI ESTI SENSIBIL(ai o latura feminina foarte dezvoltata)
7- asta e,daca astia vor bariere…bariere sa fie
8- PA, SA IMI SCRI!

Întrebare, pentru domnişoarele din PR care frecventează umilu-mi bloguleţ. Asta se învaţă la şcoala de PR? Sau pur şi simplu se ia o paraşută moldoveancă scoasă la pensie, că na, la 20 de ani deja eşti bătrână în meserie, se denumeşte pompos PR Manager şi i se dă drumul pe câmpii? Nu de alta, dar eu dacă aş fi în conducerea *** Mall, aş cam fi dat-o afară de mult pe paţachină.

Acum serios, cât de retard să fii, în anul 2011, încât să nu ştii că IP-ul rămâne acelaşi, nu e suficient să îţi schimbi numele?