Combinaţia este letală şi probabil inegalabilă.
Răzvan Bibire, jurnalist, scrie un articol despre un mall din Bacău. Articol la care vine răspunsul stupefiant al PR-ului de la mall-ul respectiv:

Buna! Daca te-ai fi deranjat sa ceri cel putin “o parere autorizata” administratiei ***Mall, ai fi avut informatiile corecte:
– primele doua ore – gratuit
– incepand cu a treia ora se plateste – pretul va fi stabilit ulterior
Decizia de taxare a parcarii a fost luata pentru a incuraja adevaratii clienti *** Mall: persoanele care vin pentru cumparaturi (in mod special), persoanele care vor sa vada un film bun etc..
@ Razvan : nu e cazul aici in cursul saptamanii, intre orele 10.00-17.00. Acesta este profilul consumatorului bacauan. Lucreaza de luni pana vineri chiar si sambata (sau dumjnica) pentru unele persoane. In weekend se schimba situatia.
Faptul ca stai 5-7 ore la un suc in *** Mall, nu te recomanda ca fiind client al centrului comercial. Exista posibilitatea sa ocupi un loc de parcare de care altii au cu adevarat nevoie. Toate cele bune!
PS: Daca pierzi tichetul, vei plati o taxa de 50 lei.
PPS: La evenimente mari parcarea va fi gratuita pentru toti clientii sau vizitatorii, pe toata perioada spectacolului.

După care, de pe acelaşi IP de pe care s-a trimis comentariul semnat *** Mall, vine un aşa zis băiat, care comentează şi el.

Domnule Razvan si Bibire am citit si pararea lui Kristofer,si am vazut ca sunteti porniti pe astia de la Arena.
1-barierele au fost montate,dar inca nu sunt functionale,de unde rezulta ca inca se lucreaza la sistem
2-sunt satul de cocalari ,care se intind 3 ore la o cafea si alti stau si asteapta sa se elibereze masa ca sa poata manca(in zilele de sambata si duminica in special)
3- indiferent ce are bun sau rau Arena Mall, nu inteleg domnu Razvan si Bibire , ce obligatie au aia de la management sa iti prezinte tie schimbarile, ca te pomenesti ca tu ai oprit criza mondiala sau ai sange albastru?

4-daca esti asa priceput in PR, inseamna ca esti angajat pe domeniu, atunci Bravo.Daca nu , atunci CIOCU’ mic!
5- am fost in mai multe mall-uri, unde nu am vazut prea multi oameni,pe cand la astia sunt ceva “musafiri”,cu toate ca sunt alte centre comerciale mai faine.
6 – si vad ca sti ca la PR e o fata,esti misogin si inca nu ti-ai dat seama? sau asa esti tu.Eu unul nu vad nimic rau in parerea dansei si nici nu ma simt jignit ca si client.TARE MAI ESTI SENSIBIL(ai o latura feminina foarte dezvoltata)
7- asta e,daca astia vor bariere…bariere sa fie
8- PA, SA IMI SCRI!

Întrebare, pentru domnişoarele din PR care frecventează umilu-mi bloguleţ. Asta se învaţă la şcoala de PR? Sau pur şi simplu se ia o paraşută moldoveancă scoasă la pensie, că na, la 20 de ani deja eşti bătrână în meserie, se denumeşte pompos PR Manager şi i se dă drumul pe câmpii? Nu de alta, dar eu dacă aş fi în conducerea *** Mall, aş cam fi dat-o afară de mult pe paţachină.

Acum serios, cât de retard să fii, în anul 2011, încât să nu ştii că IP-ul rămâne acelaşi, nu e suficient să îţi schimbi numele?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.