Sursa Foto Bacău.net

Un domn din Bacău a fost omorât de un bou, în spatele Kaufland Bacău, în timp ce încerca să alunge niște vaci din zonă.

Nu, nu faceți greșeala de a crede că avea vreo legătură cu câmpul, unde accesul este interzis, din spatele Kauflandului. Nu. Pur și simplu era un bătrân de bine, care a văzut niște vaci la păscut și a decis că trebuie să facă dreptate și să alunge vacile, de pe terenul care nu îi aparținea și cu care nu avea nicio legătură și pe care îi este interzis accesul.

Știți bătrânii ăia din blocuri care întotdeauna sunt ocupați cu ceilalți? Cu ce faci în casă, cu cine vine la tine și de ce, cu copiii tăi care nu se joacă așa cum ar trebui, cu orice lucru care se mișcă în jur.

Pentru că bătrânii din românia consideră, by default, că, odată cu bătrânețea, intervine și responsabilitatea socială plus dreptul de a lua decizii pentru toți și în numele celorlalți. Pentru că sunt bătrâni și, odată cu bătrânețea, apare și respectul nețărmurit la adresa anilor din spate.

Desigur, oamenii de 60 de ani de acum sunt oamenii de 30 de ani din 89. Cei care aveau decizia atunci. Cei care au distrus românia și au educat, la rândul lor, alte generații distructive. Cei care au furat tot ce au putut pe vremea lui Ceaușescu și acum regretă că nu mai au de unde fura. Pe vremea aia toți ne descurcam, știți voi.

Aceiași oameni au votat, masiv, PSD-ul din Bacău, de 30 de ani. Sunt cei ce l-au făcut dictator pe viață pe Sachelariu. Care l-au înnobilat pe Stavarache. Sunt cei ce au votat PSD la ultimele alegeri. Sunt cei ce privesc cu atenție cu primarul Bacăului a trimis UN SINGUR OM să repare conducta care a ținut orașul fără apă 8 zile. (în paranteză fie spus, mizerabili “jurnaliștii” băcăuani, mizerabili) Sunt cei ce vor vota PSD și peste 2 ani, dacă vor mai trăi.

Asta e. Un bou.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.