Aseara voiam sa fac o chestie in photoshopul meu licentiat. Problema era ca atunci cand deschideam nenorocirea de fotosop, imi umplea hardul, mai exact partitia C:, si nu mai puteam sa lucrez cu el.

Si atunci ce am gandit eu? Ia sa iau eu Paragon Partition Manager, singurul care functioneaza pe Vista, dealtfel, si sa imi maresc partitia C:. Zis si facut. Instalat, pus frumos, beton.

Singura problema a fost ca mi-a distrus harddiskul, adica mi-a sters tot ce era FAT pe el, transformand un HDD cu 3 partitii intr-o singura partitie de 160GB, neformatata, nerecognoscibila de nimic.

Degeaba ii dadeam reinstall, nu a mers formatat in nici un fel. Norocul meu s-a numit micu`TZU, care avea HIREN Boot CD, cu ajutorul caruia am reusit sa formatez partitia, sa reusesc sa o fac logica in asa fel incat sa o vada si boul de Vista si sa reinstalez totul.

Desigur, am pierdut peste 100GB de informatie, filme programe si poze, toate pozele de la nunta finului s-au dus dracului, toate filmele pentru arhitv, filmele facute cu consola Wii, totul.

Iar colac peste pupaza, cand sa ajung acasa, hai sa ma opresc la Petrom ca am roata pe stanga fata putin dezumflata. Si am bagat mustiucul ala in ventil, asteptand sa umfle. Normal, cacatul de aparat era strigat, iar suieratul care se auzea era aerul care iesea vijelios din roata.

Si acum stau ca idiotul, cu masina pe janta si ma gandesc unde naiba gasesc eu o benzinarie care sa aibe aparat de umflat roata?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.