În noiembrie se lansează Fantastic Beasts: The Crime of Grindelwald. Sunt fan seria Harry Potter și urmăresc tot ce mișcă în domeniu, am văzut citit tot ce a ieșit, inclusiv în engleză, pentru că pe vremea când am cumpărat eu cărțile în română, pe piață era mizeria aia tradusî de acea micuță geniu din clasa a 8 a care a tradus Viperini, Plezneală și alte gunoaie ce au distrus stilistic cărțile.

Ce voiam să spun. La ComiCon a venit Johnny Depp, care îl interpretează pe Grindelwald, cu o apariție mișto, costumat, cu tot ce trebuie.

Doar că problema unor nu era despre apariție, despre actor, bun sau rău, ci despre cât de dezgustați erau că e acceptat în film, deși fosta lui soție l-a acuzat de așa zise violențe.

Mai exact, câdn au depus divorțul, doamna Depp a reclamat că ar fi fost violentatată. Depp a negat și a spus că de fapt stimabila dorește doar mai mulți bani la divorț. Lucru confirmat și de faptul că, după ce și-a primmit banii, și-a retras acuzațiile, bătaia nu mai fusese dată, totul era ok.

Dar iată, printr-un miracol al distopiei în care trăim, cei susceptibili la a fi afectați de asemenea mizerii au rămas cu ideea că tipa, vai, a fost bătută și vai, cât dezgust. Nu conta că era cuvânt contra cuvânt, că tipa și-a luat banii și a plecat, dezmințind violențele. Important era că #metoo și profundul dezgust la adresa lui Depp.

Vă spun cu sinceritate, așa zisa lume liberă se duce dracului și se transformă într-o distinsă societate de fătălăi.
Când or să vină rușii, aduși de prietenul Trump, nu văd bine pe nimeni. Florile din țevile mitralierelor nu împiedică pe nimeni.