[P] Indiferent de cat de negre ne sunt gandurile legate de viitorul internetului romanesc, totusi se intrezaresc raze de speranta.
De cate ori nu ati cautat ceva pe net, si in loc sa primiti rezultante relevante pentru ce va interesa, primeati linkuri de la rotop, rototop, wiztop, trafo.ro, adica numai linkuri cretine, catre un site, cu cautare in acelasi site, cu link spre alt site, care, intamplator, te mai baga si el intr-o cautare proprie, si de fapt nu afli nimic. Si astea se numesc printre altele, si directoare web.
Si totusi exista asemenea site-uri care sunt utile.
Unul dintre ele ar fi SHOOOPPS.COM.
Un director web care se adreseaza firmelor. Nu pare ceva deosebit, nu? Pai este, pentru ca este un director WEB video. Adica iti faci reclama, dar in acelasi timp iti prezinti si firma, arati moacele cele mai haioase pe care le ai prin birouri, sau de ce nu, cele mai bune pasarici.
Singurul defect pe care il pot remarca este ca toate filmele sunt cu autostart. Deschizi site-ul si buf, incepe un video. Singura chestie nu foarte WEB 2.0.
Ei, vedeti ca totusi am contribuit si eu la ceva in romanica, cu arhiteveul meu? A invatat lumea ca exista si video pe web.
PS: Da, arhi.tv trece la faza doi. Tineti aproape!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.