Am decis ca e timpul sa mai avem si o schimbare pe-aici. Parca de prea mult timp era tema aia pe patru coloane. Incepuse sa ma irite si pe mine.
Asa ca, de ieri, am prestat la o noua tema. Dupa cum se vede, eu pastrez in footer creditele catre realizatorul temei, nu ca domnul Catalin Tolontan, care considera ca tema sa, daca a fost la liber pe internet, e in regula sa scoata denumirea autorului. Si asta vine din partea Celui mai citit blogger din Rromania.

Se pastreaza caracteristica visinie, desi nu sunt rapidist, dar imi place culoarea foarte mult. Se pierde, clar, aranjarea pe 4 coloane, spre satisfactia lui Vali, care ma freaca la creier sa renunt la ea de anul trecut. Dar nu e o pierdere, pentru ca, dupa parerea mea, se castiga mult in usurinta cititului si a navigarii pe site. Am adaugat si pagina de About Arhi, care lipsea, spre satisfactia miilor de femei gravide si pensionare care tanjesc dupa trupul meu olimpian

Inca un castig este faptul ca, nemaifolosind loop dublu, in sfarsit pot sa dau pagina pe blog. Muream de nervi ca nu reuseam sa am mai multe pagini pe celalalt format, si, din cauza asta, incercam sa pun cat mai multe posturi pe prima pagina. Acum se pastreaza un standard de 10 posturi, adica maximul pe care il pot scrie intr-o zi de munca de problogger.

As fi recunoscator pentru ceva feedback, cu eventuale buguri gasite pe site. In principiu, o sa citesc parerile care spun “Imi place la nebunie, bai Arhi”.
Parerile negative nu ma intereseaza, pentru ca mie imi place.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.