Am o cască bluetooth Plantronics de câțiva ani. Nu o folosesc, am gaura la ureche nelărgită, nu îmi stă, iar ca să îmi stea, trebuie să o înfund până mă doare. Prin urmare, am recuperat-o din raft și o dau cuiva care o dorește și are nevoie de așa ceva.

Deci, ai nevoie de așa ceva? De ce? răspund doar cei ce sunt membri ai comunității, dacă nu ai nici un comentariu aprobat până acum, nu te obosi, nu intri în competiție.

Later edit: Am uitat să precizez. Casca vine exact cum o vedeți. Atât.

Bun, am rezolvat una.

Acum biletele la Vunk.
Mă gândeam că cel mai frumos ar fi să selectez eu câteva comentarii, din ce mi-a plăcut mie de acolo și voi să le votați.

Pentru ca acum 2 ani, am fost cu (pe atunci) noua mea prietena la concertul lor, concert la care am reusit sa ne apropiem incredibil de mult si sa punem bazele unei relatii ce inca dureaza si acum.

Pentru ca recent am gresit foarte mult si tot incerc sa imi rascumpar greselile. Nu vad un mod mai bun de a-i arata cat de tare regret decat sa o duc la fix concertul trupei care ne-a facut sa realizam, acum 2 ani, cat de bine ne potrivim.

 

Pentru ca altfel fiica-mea la 6 ani jumate va rata primul concert VUNK din 2012 incoace (4 la numar, am dovezi :P)

In liceu am avut o gagica pe care am iubit-o maxim. Iubire de aia de copil, inocenta, prima mea dragoste. Si n-am futut-o niciodata.
Acu, la 6 ani distanta e o mega bunaciune care vine in bucuresti sa-si caute chirie si cum sunt singurul pe care-l stie aici, sta la mine.
Nu-mi mai place vunk de mult, dar ei da. Si ce ocazie mai buna de a marca pot sa gasesc in afara de un live cu acelasi “praf de stele” pe care ne mozoleam noi la ea in dormitor?

Pentru ca in final de 24h am bona la copil (1an si 4 luni) si mai sunt doar cateva luni pana apare urmatorul strumf, moment in care ar fi printre singurele sanse de putina distractie pentru noi :) (inafara de distractia zilnica din casa)

Pentru ca n-am mai iesit la un concert de cand am nascut (in 2011). De fapt nu am mai iesit niciunde :) iar la un concert “sponsorizat” socrosenia s-ar mobiliza sa stea cu cea mica.

Eu personal aș vota cu hillie. Dar poate sunt subiectiv. Prin urmare, dați-vă-ți cu părerea și diseară la ora 12, numărăm pro și contraurile. Se acceptă în același comentariu și vot și propunere pentru blueștuț.