Se pare că nu. Un ales al poporului, un om între oameni, un deputat, e de părere că ar trebui să fiu amendat dacă dau bani unui cerșetor. Și cu asta am rezolvat problema cerșetoriei, nu?

Îmi și imaginez oameni nervoși, privind în toate părțile, peste gulerul hainei, strecurând cu mâini tremurânde o monedă de 50 de bani în cașcheta unei bătrâne înghețate de frig, obligată să trăiască din mila oamenilor datorită marilor realizări ale guvernului boc și încă neavând norocul de a fi murit, precum tatăl lui boc.

Sau cum se dă șpagă 100 lei la un paznic de ăsta comunitar, ca să te lase să dai 1 leu pomană unui amărât lipit de foame. Hai dom`ne, dă-i, dar ai și matale grijă data viitoare.

A nu se înțelege că sunt pro cerșetorie. Dimpotrivă, nu dau bani cerșetorilor nici să îi văd că mor în fața mea. Am ceva cu cei care consideră că pot decide ce fac eu cu banii munciți de mine. Se alege ca deobicei, soluția retardă, cea de a pedepsi pe cel ce are banii. Mai țineți minte frumoasele vremuri când puteai face pârnaie dacă aveai detector de radar, dar magazinele puteau vinde bine mersi produsele?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.