Pentru că vorbeam ieri de asigurări și încă există printre voi oameni care sunt la modul Dar cât vrei să plătești, e și normal să fie mari, hai să vedem și cum vede statul român, în speță Fondul de Garantare a Asigurărilor, o problemă banală.

Un prieten a avut o tamponare ușoară, nimic senzațional sau spectaculos, o ușă de la mașină. Reparația la service-ul recomandat de asigurator, Țiriac. Din păcate, asiguratorul, Euroins, a decedat, plecând cu miliardele alea pe care le compătimiți voi că nu ajung întregi la șmecherii ce le încasează, mai trebuie să plătească și reparații din ele.

Deci manoperă 192 de lei, da? Decent, nimic spectaculos, repararea unei uși, vopsit. După care (bine, după un an, chestia asta se întâmpla în 2023) vine FGA și aprobă despăgubirea. Lăsați restul, deși și acolo e o mizerie sinistră. Priviți la cât evaluează FGA manopera de reparare a unei uși.

Atât. Restul nici nu mai contează. Atât de simplu e să faci miliarde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.