de PAH

Că eu n-am reușit să fac.

Duminică, ora 19.40, autostrada A2, kilometrul 22 și ceva, pe sensul de venire spre București. Coloană de aproximativ 3-4 kilometri, din cauza unor lucrări pe la kilometrul 21. Ditamai van-ul Realitatea TV oprește cu nesimțire pe banda de urgență a autostrăzii, își ridică antena și incepe să transmită live aglomerația de pe autostradă. Oricărei salvări i-ar fi fost imposibil să treacă de dopul reprezentat de mașina celei mai drepte televiziuni din România.

Poate producătorii de la Realitatea n-au aflat încă, dar banda de urgență de pe autostradă este rezervată, în toate țările civilizate pe care le tot dau ei ca exemplu, salvării, pompierilor și poliției. E drept că, în România, ăla e locul de promenadă al mârlanilor și al celor care promovează campanii antimitocănie.

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. eu am prins aglomeratia de la kilometrul 26!exact aceasi discutie despre banda de urgenta am avut-o si noi in masina.doar ca noi nu aveam neaparat o problema cu van-ul de la realitatea,cat cu marlanii care au tranformat banda de urgenta in a treia banda de mers!
  ah,si am reusit sa enervam si o domnisoara ca n-am lasat-o sa intre in fata noastra,ci am invitat-o elegant sa mearga in continuare pe aceeasi banda de urgenta pe care rulase pana atunci.
  nu mai avem nici o sansa de vindecare,e clar!

  0

 2. #2

  Sabina, sper că nu suferi și tu de ceva nevindecabil:)

  0

 3. pah,de nesimtirea,marlania si durerea de c…oate a celor din jur cred ca suferim toti.si toate-s “nevindecabile”

  0

 4. #4

  Aproape corect. Dacă nu zicem nimic sau dacă nu supărăm domnișoarele de pe banda de urgență suntem și noi mârlani pasivi. Dar nu e cazul aici.

  0

 5. Sa crape.Aud ca marele investitor nu prea frecventeaza fiscul.

  0

 6. nesimtirea in romania e peste tot, credeai ca realitatea e acolita de nesimtiti…

  pun pariu ca era Breaking News

  0

 7. #7

  dovada!!! 🙂

  0

 8. Păi, da. Ei nu emit în banda de ultrascurte, ci în banda de urgenţă.

  0

 9. O poza pe net se gaseste la www.gandul.info/poze/actualitatea/cum-si-au-facut-drum-cu-pumnul-de-la-cele-sfinte-inapoi-acasa.html?3927;4227297&type=attachments&ptr=0

  Interesant este cum au intrat nesimtitii in rapita omului si cum un element de infrastructura care in tarile normale e destinat circulatiei (autostrada) ajunge un element de etalare a mitocaniei unora; de fapt a majoritatii.
  despre circulatul pe banda de urgenta, no comment ca sunt deja complet scarbit.

  0

 10. #10

  Exact aia e poza. Prin rapița cu pricina trece un drum, dar ca să ajungă la el, au rupt gardul de pe marginea autostrazii in doua locuri. În timp ce poliția, evident, lua autografe de la cameramanul Realitatii

  0

 11. www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&showtopic=1684&view=findpost&p=419013

  O poza cu un prim-plan gasesti aici dar cred ca trebuie sa te inregistrezi ca sa o vezi.

  0

 12. @PAH: cred ca exagerezi putin 🙂

  0

 13. @Luca-Matei: Nu cred ca se exagereaza. Adevarul e ca astia de la televiziuni au impresia ca totul li se cuvine. Unde e ceva ce ar putea fi stire bomba, hop si ei. Si nu tin cont de nimic.
  Si daca in momentul ala ar fi trebuit sa treaca o ambulanta ce s-ar fi intamplat? Ca doar drumul era blocat de ei…

  0

 14. autostrada asta A2 este cumva in Romania?! si duce cumva la Bucuresti?! aha, atunci totul e clar 😛

  succes 🙂

  0