O stire fara legatura cu ziua de azi ar fi ca in sfarsit, un blogger a fost arestat pentru preluarea si publicarea de materiale din Jurnalul National.
Bloggerul fulgerica se afla in arestul politie capitalei, iar situl sau a fost suspendat, la cererea trustului Intact.

Victor Ciutacu, redactorul-sef de la Jurnalul a declarat ca el doar a facut plangere catre Asociatia Nationala A Drepturilor de Autor, restul evenimentelor nemaifiind legate strict de Jurnalul National sau trustul Intact.

Este regretabil ca se poate ajunge aici, din cauza preluarii unor texte sau filme, in ziua de azi. Cred ca rezolvarile pe cale amiabila sunt mult mai potrivite, iar arestarea unui blogger seamana mult prea tare cu metoda pumnului in gura de trista amintire sau de mai proaspata amintire, dar de la fratii chineji.

Sper ca situatia sa se clarifice, pentru ca altfel ne gandim la o serie de masuri de protest si nu ar fi exclus sa ne vedeti legandu-ne cu lanturi de portile arestului IGP.
La situatii de criza, masuri de criza.

LE: Pentru cei ce clameaza glume, pe situl sau este publicata decizia judecatoreasca…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.