Dacă ați fost leneși cu pregătirile de Crăciun, astăzi este momentul să vă luați băuturile cu care îl veți întâmpina pe moșul, oricare ar fi el acela, chiar și pe Holyday Armadillo (glumă cu circuit închis, pentru fanii Friends). Pentru că, după informațiile mele, dacă comandați azi, de la FineStore, puteți primi comenzile până în marea noapte a Cadourilor.

Dacă suferiți de nerăbdare sau nu știți cum și dacă sunteți acasă în perioada asta și, important, dacă sunteți din București sau împrejurimi, puteți să vă ridicați singuri produsele, din magazin sau depozit, conform programului de pe site.

Și, ca un gest pe final de an 2023, dacă intrați pe Santa’s List, aveți 30% reducere la toate produsele din respectiva listă, ca să puteți savura o băutură bună, la un preț bun. Adică serios, să iei Flor De Caña la 97.99 lei chiar este o treabă, cu unul din cele mai delicioase romuri. Sigur, asta dacă vă place romul cu tentă dulce, dacă nu, aveți Dictadorul de 12 ani, la doar 138 de lei și împăcați pe toată lumea. Sau Clase Azul Reposado, la 833 de lei, care, cred eu, e unul din cele mai mici prețuri de pe piață la ora asta, pentru o băutură de cea mai înaltă clasă.
Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile de peste 199 de lei.

Nu uitați, stocurile se epuizează foarte repede, pentru că evenimentul e aproape și prețurile sunt foarte bune. Și timpul, și spațiul au devenit, foarte rapid, limitate. Cumpărați-vă ce aveți nevoie, pentru a evita nervii și aglomerația din ultima zi, cum fac cumpărătorii neexperimentați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.