Mi-a dat Andrei un link la postarea unei coci de mutut (cer scz, dar aia e, așa se descrie și doamna, te învață să ți-o tragi cu eleganță, nu așa, ca ultimul sărac), voiam să îl întreb de unde o știe, după care mi-am adus aminte că am scris de ea acum 6 ani.

Anyway, nu doamna cu mututul este importantă aici, ci de unul din comentarii la o postare a dânsei.

Doamnelor, e adevărat ce scrie persoana cu handicap din comentarii? Femeile nu iubesc bărbații decât pe plan material? Trebuie să aibă aia și aia, și aia, și aia, dacă nu, ura și la gară? Neapărat să fie cu bani, pentru că asta e ceea ce are nevoie o femeie?

Adică na, trecând peste sensibilitățile mele romantice, o femeie alege să stea lângă un bărbat doar dacă bărbatul îi dă bani? Acesta este scopul mercantil al existenței feminine? Femeile nu se nasc ca să muncească și să își câștige banii și să ofere, la rândul lor, acea siguranță financiară cuiva, ci doar își monetizează mizda?

Pentru că, sincer să fiu, e o soartă tristă. Deoarece monetizarea respectivului organ, pe termen lung, este o afacere proastă, care durează foarte puțini ani, respectivul activ se depreciază cu fiecare an ce trece și, în plus, dacă relația ta se bazează doar pe faptul că oferi sex, la un moment dat, conform zicalei, indiferent cât de frumoasă e o femeie, tot te plictisești de mizda ei. Ce face o femeie, după ce trece de 35 de ani, când posibilitățile de monetizare de genul dispar, când nu mai e deloc proaspătă și trebuie să aducă la masă și altceva, pentru un posibil partener?

Își cumpără pisici? (ca posesor de pisică, e doar o glumă, doamnele cu pisici din bula mea știu asta)
Întreb foarte, foarte serios. Nu mai există dragoste dezinteresată, bă prostule, te iubesc pentru că ești un om minunat, mă faci să râd și mă văd îmbătrânind alături de tine?

Și da, pe mine nevastă-mea m-a cunoscut sărac lipit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.