Bănuiesc că știți că sunt un susținător al mișcării LGBT (nu LGBTQXDROTIND+), deci discuția nu este despre asta. Ci despre faptul că un influencer anunță pe interneți că dorește să rămână gravid.
Ceea ce mă duce cu gândul la trei situații posibile.

1. Emil Rengle e analfabet, cred eu, cea mai posibilă situație dintre ele. Dacă nu ai uter, nu poți rămâne gravidă, copilul nu crește în intestinul gros, if you know what i mean.

2. Emil Rengle nu este gay, este transsexual, îl cheamă, de fapt, Emilia Rengle și atunci, na, ce să zic, sănătate și succes în viață. Google nu mă lămurește cu sexul real al domnului, pentru că de când cu mișcarea trans, sunt șterse din google datele despre sexul real al persoane, le afli după ce moare, în funcție de forma bazinului.

3. Medicina a atins un nivel superior cunoștințelor mele și chiar poți să rămâi gravid, ca bărbat. Dacă e așa, mă întreb pe unde-l scoți.

Deci, care credeți că e răspunsul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.