Vali Petcu a avut un concurs pe blog, impreuna cu electrofun, concurs in care se dadeau drept premii 3 periute de dinti electrice. Misto ideea, interesanta, dar nu asta comentez.
Astazi, pe blogul lui Madalin Durca, au fost trecute in revista rezultatele.
Surprinzator sau nu, se comenteaza legat de calitatea blogului lui Vali Petcu.
Si inainte de a pleca la botezul ei, nu pot sa ma abtin sa comentez si eu.
Vad ca s-a incetatenit ideea ca daca ai 10 vizitatori pe zi, tu de fapt nu esti prost si fara talent la scris. Nu, tu ai cititori inteligenti, targetati, care merita mult mai mult decat miile sau zecile de mii de cititori ai celuilalt. Vorba spamerului de aifoane, am 50% vizitatori din google, dar nu fac SEO.
Bullshit. Faptul ca aveti 10 cititori inseamna un singur lucru. Ca nu aveti talent la scris. Faptul ca altcineva are de sute de ori mai multi vizitatori decat voi inseamna iarasi un singur lucru. Ca e mai bun decat voi.
Oricat de mult ati incerca sa va autorelaxati in inteligenta voastra, credeti-ma, SUNTETI SLABI. Poate sunteti buni pe jobul vostru, dar in jocul asta intotdeauna veti fi pe locul doi. Obisnuiti-va cu asta.
Acelasi mesaj este si pentru iNconstantin, care e extrem de necajit ca lui nu i se furnizeaza reclame prin blogbrowsing.
Dude, nu ti se furnizeaza pentru ca nu ai trafic. Nu ai expunere, nu te citesc oamenii. De ce ti s-ar da bani, atata timp cat sunt campanii cu pret fix, nu la afisare sau click, daca tu nu ai vizitatori? Sau poate Heineken e o firma miloasa, care face donatii printre bloggeri.
Ei bine, nu, aici e vorba de bani. Tu nu ai cum sa le aduci lor bani, deci nu vei primi reclama. E atat de simplu…Numai ca e mai usor sa injuri si sa te simti discriminat, decat sa incerci sa devii mai bun.
Si acum am plecat la botez.
O sa fie funny. Un tatar ateu, la un botez ortodox. Sper sa nu ma trazneasca ceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.