Suntem atât de prinși de non-evenimentele politice din românia, încât am ajuns să uităm că viața este formată, în principiu, din alte lucruri și că politica este doar ceva trecător, gloria imperiului contează.

Așa că am făcut ceea ce eu numesc pocketsele. Adică buzunărașe, get it?

Se fac fff simplu. Piept de pui feliat ca pentru șnițele, bătut bine bine cu ciocanul de șnițele, ca să se întindă și să se rupă membrana celulară acolo, să fie frăgeduțe.
Separat, călim ceapa în ulei de măsline, peste ceapa călită punem niște ciupercuțe date prin blender, nici prea mare, nici prea mic și le călim și pe ele, completând cu niște sos de soia, praf de usturoi și pătrunjel.
Când totul e gata, luați un polonic și faceți ca în imagine.

În interiorul buzunărașului tapetați cu brânză rasă sau praf de brânză, după gust, după care îl umpleți cu mixtura din tigaie și împăturiți.

Ar trebui să iasă ceva de genul acesta.

După care le dați la cuptor. Mie mi-a fost lene să le fac la cuptor, așa că le-am pus pe grill. Se fac mai greu și trebuie să ai grijă de ele, dar decât să stau după încălzit cuptorul, foi de copt, întinde-te tavă, mai bine așa.

Dacă v-au mai rămas ciupercuțe, puteți pune peste ele apă, sos de soia și sos de stridii, le sotați bine, după care le dați prin blender, ca să iasă un sos decent.

La final, puneți ce garnitură vreți voi. La noi s-a nimerit să avem un orez basmati.

Cam atât. Deloc greu, relaxant, uiți și de politică, și de tot.

Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

Alte articole din arhiva de aur