S-a dat bicicleta mare, mulțumesc, Alin!
S-a dat și a doua.

Am pus anunțul cu trollere și pe fcebook, unde se tot agită lumea cu donații către Andi Moisescu și alți corifei, nu că nu am primit vreun răspuns, dar nici măcar un like amărât.

Am 2 biciclete, una nouă, una aproape nouă, gen am mers de 2 ori cu ea. Prima este cea din poză, a doua este o bicicletă pliabilă de la Decathlon.

Vreau să le scot la vânzare și banii să îi trimit celor 2 prieteni ai mei care acum sunt în vămi, unul la Borș și unul la Sighet, să cumpere ce e necesar. Știu că e puțin, dar atâta pot eu.
Nu știu, puteți să și donați, dacă vreți, banii îi trimit tot acolo, în mod egal, dacă vor fi, dacă nu, nu. Este contul meu personal, nu e vreun ONG sau asociație, cine poate, bine, cine nu, asta e.

Nu am idee cât să cer pe ele, nu știu cu cât se vând bicicletele, dacă sunt mai multe oferte, o să o aleg pe cea mai mare. Bicicletele se predau personal, la Cora Pantelimon.

Later edit: o să las postul sticky sus, ca să se vadă, până mai diseară sau până se vând.
Prima tranșă de bani a plecat spre Radu deja, Radu a și găsit niște trollere, va merge la baia mare, să mai caute, înțeleg că e penurie, s-au vândut toate ce s-au găsit. Mulțumesc încă o dată, sunteți extraordinari. Așa cum v-am spus, iată, nu a contat, 1 leu sau 5 lei, e irelevantă suma, contează numărul oamenilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.