Vrei ca singura ta activitate complementară din toamna asta să fie statul sub păturică, cu un ceai cald, cu lapte și uitatul la HBO Max?
Search no more, pentru că avem soluții pentru tine. Și anume EasyTech, de la Vodafone, noua ofertă de servicii mobile. Sunt trei noi abonamente mobile, de la Vodafone, care vin și cu cadou abonament la HBO Max pentru 3 luni. Și iată, ai toată toamna asigurată pe melancolie, la cele mai mici prețuri și la cele mai bune servicii, cele de la Vodafone.

În paranteză fie spus, thankyoulord pentru e-simul de la Vodafone, pentru că, după ce mi s-a stricat iphone 11promax, care avea e-simul în el, cu numărul meu ultrașmecher (doar pentru cunoscători), am zis că gata, am pierdut numărul, ura și la gară, până ajung eu în românia, să intru la vreo reprezentanță (cum e la alți operatori), pierd numărul. Dar nu, trebuie doar să ștergi e-simul din telefonul vechi și merge reinstalat perfect pe cel nou. Sigur, trebuie să plătești reparația celui vechi, ca să pornească, mai întâi (mulțumesc, Apple)

Așea, că rămăsesem la abonamentele noi EasyTech.

Abonament Red Start

Pentru cei care doresc să înceapă toamna cu un abonament grozav, Red Start! Cu 30GB de internet 5G, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 100 de minute internaționale și un voucher de 25 de euro reducere pentru achiziția oricărui smartphone sau gadget din portofoliul EasyTech, acest abonament este alegerea ideală pentru a-ți bucura zilele de toamnă. Costă doar 6 euro/lună în primele 12 luni și 7 euro/lună în al doilea an.

Abonament Red Unlimited

Pentru cei care iubesc să fie mereu conectați, Red Unlimited! Cu internet 5G nelimitat, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 300 de minute internaționale și posibilitate de roaming, vei putea rămâne conectat cu toată lumea. Plus, primești un voucher de 50 de euro reducere pentru a-ți cumpăra tehnologie nouă EasyTech. Costă doar 7 euro/lună în primul an și 8 euro/lună în al doilea an. Este ca și cum ai avea întreaga piață de toamnă la îndemână.

Abonament Red Max

Pentru cei care doresc mai mult, avem abonamentul Red Max! Cu internet 5G nelimitat, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 800 de minute internaționale, 1GB de trafic și 60 de minute de roaming în 14 țări non-SEE, acest abonament vine cu toate opțiunile. Plus, primești un voucher de 150 de euro reducere pentru achiziția de gadgeturi sau telefoane din oferta EasyTech. Costă 16 euro/lună în primul an și 18 euro/lună în al doilea an. E ca și cum ai avea toată piața de toamnă la dispoziție.

Și dacă aveți nevoie de protecție, când sunteți melancolici, dacă vă cumpărați și un telefon cu noul abonament, primiți 3 luni de asigurare pentru ecran pentru 3 luni, iar dacă vă luați și smartwatch cu SIM, aveți 3 luni incluse pentru serviciul OneNumber.

Gata, Moș Crăciun de toamnă și-a făcut datoria. Happy Vodafoning!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.