românia s-a mai făcut de râs o dată pe plan internațional, la faza cu resturile dronei rusești căzute la noi. Inițial, Johannes a dezmințit categoric așa ceva, nu se poate, tovarăși, suntem în siguranță, la noi nu a ajuns nimic. A doua zi, tot Joha a decis că, de fapt, ajunsese, stai doar că, citez, situația acum nu mai e fluidă.

Evident, toți analiștii militari au râs de noi și de incredibila capacitate de românilor de a sta cu curul în două luntri, ca la final să aleagă partea pierzătoare. Este efectiv, imposibil, ca politician român, să îți asumi o poziție și să mergi cu ea până la capăt, indiferent de rezultat. Să întoarcem armele, tovarăși! 🙂

Cei mai haioși au fost oamenii de pe facebook care propuneau tot felul de acrobații, tip zonă de excludere aeriană, să punem baterii Patriot la graniță, să doborâm de toate, să facem și să dregem, uitând că armata română e un căcat lipsit de oameni, lipsit de dotări, cu uniforme în care mori de frig iarna și de cald vara, cu Pume care au șoferi atât de buni de cad singuri în apă sau se ciocnesc în intersecții. Toți uitând că, în Polonia, resturile unei rachete rusești au căzut peste o fermă și au ucis doi oameni, iar polonezii, care îi urăsc fizic pe ruși, nu doar de ochii soacrei, ca românii, au zis aia e, se întâmplă, mergem mai departe.

Știți ce e funny? Că, după ce WW3 se va întinde, pentru că se va întinde, nimeni nu e nebun să îl oprească acum, când e momentul propice, se va nota că a început acum 1.5 ani.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.