Există un scandal mediatic în acest moment, legat de faptul că președintele federației spaniole de fotbal a sărutat pe gură o jucătoare, după ce a câștigat campionatul mondial de fotbal. Filmat, pozat, vizibil. Fără a exista vreo relație între ei. Femeia a depus inclusiv plângere penală, în timp ce distinsul domn a refuzat să demisioneze.

Și efectiv nu înțeleg. De ce ai face asta? De ce ai săruta o femeie pe gură, un gest atât de intim, echivalent, din punctul meu de vedere, cu violul? Dar mai ales, de ce ai face-o în public, cu martori? Adică bănuiesc că, în mintea lui, știa că ceea ce face e ceva rău, dar cum să nu te poți abține? E ca și cum și-ar fi scos mădularul învârtoșat și l-ar fi șters de ea, Iată, eu sunt stăpânul tău.

Bine, legile, în spania, legate de siguranța femeilor, sunt draconice. Nu îi prevăd deloc un viitor bun omologului lui Boureanu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.