Cât de haioasă a putut să fie chestia aia a lui Nicu Shordan, că el nu poate amenaja parcurile din cauză că îl obligă nuștiuce să folosească compania municipală înființată de către panarama din Voluntari, iar compania cere de peste 3 ori prețul pieței și nu se poate.

Doar că el trebuia să desființeze companiile astea ilegale de acum 10 luni, de când a fost făcut primar. Și nu a făcut-o, cică din cauză că trebuia să le dea compensatorii angajaților până la sfârșitul anului. Așa că mai bine îi plătește cu salariile direct și îi mai ajută și să facă niște șpăgi micuțe pentru firmele hoților din Voluntari.

Iar acum vine toamna, ne acoperă inima cu ceva, sunt curios dacă o să aibă bucureștiul apă caldă. Bine, știm cu toții răspunsul, greaua moștenire, ce să și faci în doar 10 luni, în afară de nimic, mai exact?

Va fi minunat pe 13 septembrie, când începe școala. Traficul deja e distrus și mai mult decât era, cred că bucureștiul o să fie o parcare imensă în care nu se va mișca nimeni, în afară de mămici care își duc globulețele la școală.

Priceless.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.