unpr oprea porc excurise venetia Foto: social.unprbucuresti.eu/regulament-postari-si-concurs/%5B/caption%5D

Știți mesajele alea plătite care sunt distribuite în online de echipa UNPR, condusă de Alexandra DObre, consiliera de 23 de ani a domnului vicepremier? (în paranteză fie spus, se pare că îl consiliază în probleme de erecție în timpul plimbărilor ilegale cu coloană oficială)

Eh, mesajele alea sunt răsplătite inclusiv cu excursii la veneția.

În acest moment, primele şase mesaje pe care participanţii trebuie să le distribuie au legătură cu cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Astfel, primul material este declaraţia de luni a ministrului cu privire la accident, iar cel de-al doilea este al Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, care îi ia apărarea lui Oprea, susţinând că membrii săi nu trebuie să cedeze presiunilor publice.

Cel de-al treilea mesaj care trebuie distribuit este comunicatul MAI de duminică, iar al patrulea este cel al UNPR Bucuresti care “condamnă cu fermitate transformarea unei tragedii într-o formă de manipulare a opiniei publice, prin susţinerea unor acuzaţii neîntemeiate şi în afara oricărui context real”.

Participanţii trebuie să distribuie şi două materiale laudative la adresa ministrului, preluate pe site-ul UNPR Bucureşti din Gazeta Poporului şi stiricentrale.ro.

Vă spun cu sinceritate, oamenii ăștia sunt atât de incredibili de proști, încât nu reușesc să înțeleg ce îi menține la putere. Sunt proști, sunt penali, sunt anal de incompetenți și totuși sunt acolo.

De ce, e un mister.

Sursa

Later edit: Mizeria este extrem de mare și mult mai detaliată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.